kadernurr 38+1 im ve denildiği gibi belden kasıklarıma ağrı vurmaya başladı miğdem bulanıyor bugun 2 cm de açıklık vardı Rabbim yardım etsin 😫🥺🥺🥺
denizadaalpp kadernurr ya bnmde mide bulantim cok 4 saatr gecmiyor ikiz soldaki bebek baya indi asagi resmen 10 parmak falan ama sanci yok
HvvGlKrdl kadernurr Allah yardimcin olsunn canimm.. Insallaah tez vakitte, saglikla, en az aciyla sanciyla kavusursunn bebeginee 🙏🙏🧿hayirli haberlerini bekliyoruz 😘😘
As1iokay kadernurr sezeryan olacagım donmediği için korkmamaya sakin kalmaya çalışıyorum sanırım pek beceremiyorum 🥺🙈
Gizemelmas As1iokay burd okumuştum bir kadın bebek dönmediği icin karnının altına Sıcak su şişesi koymuş göğsünün altına da soğuk su şişesi koymuş bebek Soğuk su sevmediği için sıcak tarafa dönmüş
kadernurr HvvGlKrdl Allah razı olsun inşallah rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin ❤️
aniseamine13 kadernurr Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah... Allah bir nefeste kurtarsın