Tubaliya Kizlar merhaba dün tam 32 haftalık olduk ve doktor kontrolünde 2240 gram olduğunu öğrendim bu gidişle 5kilo falan dogurucam 🤦gelişimi önde dedi doktor bunun normale dönmesi ve kilo alımının bu kadar hızlı gitmemesi için ne yapabilirim 🙂
canimoglum53 Tubaliya benimde ayni sekildeydi canim, suan 52 cm oldu 37.haftadayim. doktor bana karbonhidrati azalt dedi. Makarna pilav ekmek vs
Raniniii Tubaliya sakın birsey yapma benimde ayni senin gibiydi sonra normale dönüyor en cok kilo aldigi donem çünkü son hafta kilo alimi duruyor bebegin gelisimi normal seyrinde devam.ediyo
Nefesinnannesi Tubaliya Canım bende 32+6yım normalde Ama Hem kilosu hem boyu önden gidiyor 2400 gr 49 cm dedi doktorum uzun boylu olcak dedi ve kilosu hakkında bişey demedi bence seninki gayet normal hiç endişelenme zaten arkadaşların dediği gibi son haftalarda kilo alımı yavaslicak 😍🙂
Kayraruzgar canimoglum53 boylu olcak maşallah😍 bende zamanında 3600 grm 55 cm doğmuşum bakalım benim oğluşumun boyu nasıl olcak
Tubaliya Nursen60 geçen kontrolde bişey demedi ama bu sefer gelisimi 33+2 görünüyor boyu iki hafta önde kilosuda önde dedi
Tubaliya Nursen60 geri olmasından evet çok daha iyi çok şükür ama sıkıntı iri bebek olursa sezeryan oluyor astim hastası olduğum için sezeryan çok riskli benim için korkum o yüzden
Tubaliya Nursen60 ne bulursam onu yiyorum ama en çok geceleri acikiyorum bir gecede iki üç öğün yiyorum o etkiliyor sanırım birde sürekli muz yiyorum o da yapar diyorlar
Raniniii Tubaliya sağlıklı beslenmene devam et canim sutunu yogurdunu proteini eksik etme karbonhidrat tüketme yeter ama panik yapma gelisim ilerde diye sorun olmuyor sonra bebek toparliyor ki zaten dogduklarindada.o oran dogru cikmiyot emin ol
Guguk Tubaliya gece yemeniz sağlıksız kilo almanıza bebeğe de gereksiz şeker ve yağ gitmesine gereksiz kilo almasına sebep oluyor. En geç 8 de yiyin ondan sonra bişe yemeyin. Karbonhidratı azaltın düzelir
Akademisyenanne Tubaliya ben de ayni durumdayim. Doktorum da iri bebeklere sicak bakmiyor. Boyle giderse sezaryan yapariz diyor🤷🏻♀️ Suan 35 haftaligim 3100 kg
Tazeanneci54 Canım doktorun bişey demediyse bundan sonrasınıda aynı geçir bence benım kızım 4220 gr doğmuştu hiçbir sıkıntıda yaşmadık çok şükür. İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın kuzunu☺️
Mutlu_anne2 Canım bende aynı dertten muzdaripim 32+1 de 2600 kilosu boyu 46 çıktı şeker dr vardı bende dikkat etmedim artık ediyorum aşırı Tatlı yiyordum kestim suan 32+6 yim