Nuraslanklc Yelizdemir ayy çirkin bebiş mi olurmuş😍 korku çevre den dolayımı gelişti yoksa hep mi vardı🤓
Yelizdemir Nuraslanklc çevreden dolayı maalesef 😒 Ben ameliyattan çok korkuyorum kendimi öyle veya böyle normal doğuma hazırlamıştım fakat bizim bebişin pozisyonu ters düzelmese mecburi sezeryan
Sekendiz47 Nuraslanklc ilk gebeliğim zor olmuştu çikolata kistim vardı ilk sezeryanım onu da almak içindi, ikincisinin böyle olabileceğini tahmin edemedik Zaten hamile kalamıyorum diye düşünürken 🙈
Nuraslanklc Sekendiz47 ya bide sezaryen sonrasında yanında birisi kaldımı anne kaynana vs ? Ona göre birşey soracağım da😂
Kubraa4 Nuraslanklc Eşim jandarma, çook şafağını saydım şimdi yetmez gibi oğluşumuzun şafağını sayıyorum 😄 Son 27, artık sahiden doğsun istiyorum çünkü eşime kavuşacağım değilse memlekette ailemin yanındayım.
Sekendiz47 Nuraslanklc eşim o kadar beceriksiz ki biraz becerikli olsa kalırdım ilk gün ayağa kalkmaya başladım zaten öyle abartıldığı kadar ağrılı değil yada benim acı eşiğim yüksek 🤷♀️
Nuraslanklc Dilsad 33 haftalık ama normal mi sezaryen mi olur bilmiyorum nasip bi sorun yok şimdiye kadar normal olur heralde bu gidişle
Nuraslanklc Sekendiz47 bizimki yemeğe eve bakar şükür elinden gelir ona güvenerek böyle bi karar verdim ama 😅 inşallah yapabiliriz yoksa bi ömür başıma kalkar bunu
Nuraslanklc Yelizdemir ay o çevre varya 🤬 sinir oluyorum 🙄 bazı bebekler doğum anındada pozisyon alabiliyor stres yapma korkmada ya hele de millet yüzünden hiç korkma
Sekendiz47 Nuraslanklc ay yok yemek temizlik falan çok sorun değil ilk gebelikse bebekle ilgili biraz bilgili olmak lazım ve uykusuzluk yıkıyor o kadar eşin bebekle ilgilenecekse hiç kimseye gerek yok başkası kakacağına bebeğin babası kaksın 👍 o gelenler evi daha çok kirletiyor zatn 🤦♀️
Sekendiz47 Nuraslanklc benim kızım korkunç gazlıydı asla uyumuyordu bende tecrübesizdim kaynanama sıcak bastıkça kızı soyardı sıcak tutmak gerekiyormuş gaz için onu öğrendim mesela 🤦♀️
Nuraslanklc aliayse20 😅maşallah annesi alış alış doğunca da böyle olacak diye sinyal gönderiyor demekki😇