Angelllll fadimeozbas kaz tüyü yorganların sanırım nasıl yapıldığını görmediniz kazları canlı canlı yoluyolar sırf sizler rahat edin diye biraz bilinçli olursak sevinirim
Melisayenerli fadimeozbas kaz tüyünü internetten arastrdım epeyce bundan aylar önce çok nadirmiş kesilen kazların tüyünün yolunması ve genelde canlı kazların tüylerini yoluyolar hayvanlar cıglık cıglıga şok olmuştum ve asla hayvanların hiç birinin tüyü ne bileyim deri falan hiç almadım hayatım boyunca
fadimeozbas @Angelllll gerçekten burası insanlara komple karşı çıkmıak için oluşturulmuş bi platform penye battaniye örtün siz
Angelllll fadimeozbas hayvanların canlı canlı yolunduğunu onaylayan insanlara hak vermektense karşı çıkmaktan gayet memnunum.!
fadimeozbas @Angelllll Muhtemelen izlediğiniz bi caniliğe denk geldiniz canlı canlı bunu yaptıklarına ben ihtimal vermiyorum. Ayrıca kim böyle bi caniliğe onay verir saçmalamayın yahuu yaa
fadimeozbas @Angelllll Kendinde bana saf deme hakkını nerden gördün sen acaba? Bi görüşü karşındakine edepsizce kabul ettirmesin kelimelerne ayar ver
Angelllll fadimeozbas söz konusu bir sürü hayvanın acı çekmesi ise kendimde bir hayvab sever olarak o hakkı buluyorum. Google kaz tüyü nasıl elde edilir yazarsan açık bir şekilde görürsün uzatmanın anlamı yok .
fadimeozbas @Angelllll Hayvansever bi insan olmak, insanlara saygısızlık yapma hakkını kimseye tanımaz. Bi görüşün bi bilgin veyahut bişiyin varsa bunu usulünce anlatabilirsin. İnsanlara hakaret etmek hiç kimsenin haddi değil .
Angelllll fadimeozbas siz saçmalamayın derken oluyorda saf demem mi zorunuza gitti anlamasamda kürk için hayvanları diri diri soyan dünyada şuna inanmadınız ya neyse bişey demiyorum .
gfazlioglu Evet arkadaşlara kesinlikle katılıyorum ! Açın izleyin nasıl yapılıyor kaz tüyü , tavşan tüyü kürk vs. Görün .nasıl canlı canlı derileri kanayarak yolduklarını. herkes kaz tüyü mü kullanıyor ısınmak için ? Vicdan vicdan vicdan diyorum sadece ...