kitapkurdu Her hafta korkuyla geçiyor ve her haftayı tamamladığımızda o kadar mutlu oluyoruz ki. Canım oğlum sağlıkla gelsin😍 bütün anne adayları sağlıkla alsın kucaklarına 😍❤️
kitapkurdu kitapkurdu kızlar ya ben bişey sorucam. Gece kaç kere tuvalete kalkıyorsunuz. Ben mi fazla kalkıyorum anlamıyorum. 3-4 kere çok sıkışık uyanıyorum. Sizde de oluyor mu
kitapkurdu deletedmom2626 pıt pıt birşeyler oluyor ama bebek mi değil mi tam anlayamıyorum. Ama yüzüstü yattığımda ağırlığını hissediyorum
Susammtanesii kitapkurdu ya bende 17+5 ilk hamileliğim hiç anlamıyorum elimle hissetmeye çalışınca çok ufak pıt pıt birşeyler oluyor ama emin olamıyorum 😅
kitapkurdu Susammtanesii 2 haftamız daha var galiba net hissetmek için. Artık hissetmem istiyorum ki bir nebze de olsa içim rahat etsin 😊
kitapkurdu Bsraucar yüzüstü mü yazmışım 😂 hiç farkında değilim. Yüzüstü yatıp da ağırlık hisseden bir benim herhalde. Sırtüstü yazmak istedim ya. Yatamıyorum zaten ya ezicem diye çok korkuyorum 🙊
Dua38 kitapkurdu Gün içerisinde çok hafif şekilde hissediyorum 1 kaç kere tam olarak hissedebilmemiz içn büyumeleri ve güçlenmeleri lazm ki sağlam vursunlar 😄
Dua38 kitapkurdu Aynen öyle benim ilk kızm çok hareketliydi 2.gayet sakin ve az tekmelerdi bu nasl olacak bakalm bekleyip gercez her bebek farkli bi dünya 🙂