Melikekpln Hamileyken bebekten sivi aldiran oldumu? İslem sonraso neler yasadiniz cocugunuzda bir sorun ciktimi?
1dem Melikekpln komşuma demişler çocuk down sendromlu kafası şöyle böyle karnından sıvı alıcaz demişler ama kabul etmemiş. Doğum yaptı çocuk turp gibi maşallah. Ne için alacaklar sizden
zelis63 Melikekpln gecen haftalarda kuzenımden aldılar kızı 2 hafta mahf ettiler ve sonuc bebekte hiçbir sorun yok 🤷♀️
Minnosannis01 1dem benimde anneme dediler çocuk downli sıvı aldır dediler şükürler olsun sağlıklı doğdu kardesim
Melikekpln 1dem cocugun akcigerinde su toplamasi varmis,kalbinin aort damari solda bagli olmasi gerekirken sagda baglanmis o yuzden istiyor
Melikekpln Minnosannis01 bana yaptirmani oneriyorum kesinlikle ama size kalmis dedo sorunlu cikarsa gebeligi sonlandiricaz dedi 😭
Minnosannis01 Melikekpln ya kaç haftalıkki bebeğin kalp damarının sağını solunu görmiş anlamadım baska dr a daha gidin
Elfii Melikekpln ben yaptırdım . Bişey olmadı. Benide hep korkutmuşlardı düşer eder diye ama birsürü insan yaptırdı . Doç yaptırmıştım ben ve bana ne olabilşr risk olsa ben yapmam demişti . Tabi senin kararın
Elfii Melikekpln yok genetiğim temiz çıktı çok şükür . Böbrekleri iflas etmişti bebeğimin . Aklımızda kalmasın genetik çıkarsa birsonrakinde önlem alınsın diye yapılmıştı
zelis63 Melikekpln korkma canm insanı çok korkutuyolar ve sonradan bişey çıkmıyor ki öyle olsa bile allahın sana gönderdiği bir melek ama iyi düşün iyi olsun 🤗