06sinemm BusraNaz canım tansıyonum gıne yuksek cıkdı ve 2cm acıklık var yatış verildi bana. Ama gebelik zehirlenmesi olmadığı surece tansıyon normal doguma engel degilmiş
BusraNaz gamzosgamzos perşembe günü bunu konuşucam ya ben soruyorum soruyorum şimdi konuşmaya gerek yok diyor 36. Haftamdayım daha ne zaman karar vericez yani anlamadım
BusraNaz Sevval yaa işte bunlardan çok korkuyorum yani bu kadar taşıdık ettik karnımızda zorluklarla bi de doğunca sıkıntı olursa yani
Emellezel tubizm bende sizin gibiyim idrarda bisey yok kan akısında da bi sıkıntı yok ama tansiyonum yüksek doğumun nasıl ne zaman olacağını falan söyledi mi size
tubizm Emellezel baştan normale yatkinsin diyordu. șimdi ne der bilmiyorum. ilacımı günde 3e çıkardı şimdi. 27 ocak tam 40 hafta oluyorum
BusraNaz 06sinemm 06sinemm ya allah yardımcın olsun şimdi daha iyi misin ? Kaç haftalıksın bizi durumundan haberdar et
06sinemm BusraNaz hafif kasık agrım var ama iyım dogumhane de yatıyorum nst baglı serum takılı. Tansıyon 13/8ın altına inmiyor takıp ediyolardır bakalım hayırlısı ınsllah 38+0
BusraNaz 06sinemm allah yardımcın olsun canım inşaallah hayırlısıyla kucağına alırsın sezaryene alırlar seni bence 38 hafta iyi çünkü
06sinemm BusraNaz yok canım bianda almıyolar. 24saatlik idrar bırıkdırcem yarın Sonucuna göre bakılacak
06sinemm BusraNaz diğer tahlillerim temiz cıkdı gıne İÇİN bırıkdırmedım daha öncede iki kez bırıkdırmşdim temizdi. Tansıyon da kendılınden dusugu İÇİN eve cıkdm bugun acılmada ilerlemedi. Tuzsuz yiyorm herseyı bol yuruyus sıcak su zaten dogum yakın ıns
Lovelies BusraNaz eger bebek kanaldaysa sezeryana gerek yok sürekli kontrol edin doktorunuz endokrojin bölümüne yolayacak büyük bi ihtimal bendede öyle oluyodu eger cok yükselirse ozamab alıyolar. Geçmiş olsun