rumus98 bebek hareketleri ne zaman düzenli olur ve sayılmaya başlar tecrübeli olanlar söyleyebilir mi🥰
Elif_sahra60 rumus98 benim ilk hamileligim canım 24 den sonra hissetttim şimdi 32 haftalık oldu bebegim maşalllah uyutmuyor 😁
zelis63 rumus98 23+2 elimi attığım yere tekmeler yiyirom 20 den sonra artıyor bu haftada baya baya başladı
elif_badeninannesi rumus98 3.trimester a girnce sayın dior doktorlar canım hareket takibi o zamnlar daha önemliyms
Dilaemrh Elif_sahra60 bizim 30+4 sabah ve gece hissettiriyor kendini daha çok. Siz gün içinde de çok hissediyor musunuz?
Ozgeurkn rumus98 27’den sonra deniliyor canım ama kimi günde 10 kere hareket etse yeter diyor kimi 2 saatte bir hareket etse yeter diyor 😂
rumus98 Dilaemrh bebeklerin anne karnındaykende uyku düzeni oluyormuş hatta doğduktan sonra bir süre devam ettirirlermiş ondan kaynaklı değişiktir herkesinki belki🤷🏼♀️🙊
Elif_sahra60 Dilaemrh evet canım hissediyorum ayakta çok dolaşınca hissedilmiyor sol yanına uzan hareketleri daha rahat hissedersin