Mervesbaby Merhaba kızlar akşam yemeğinden sonraları son 1-2 gündür kulaklarım kızarıyor, yüzümü ateş basıyor. Yediklerim hep aynı seyirde gidiyor Abartmıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Acaba böyle birşey yaşayan var mı 30. Haftalık hamileyim .
Ezgievrenn Mervesbaby 17 haftalık hamileyim gecen hafta benımde öyleydi sanırım hamilelikle alakalı bişey
[silindi] Mervesbaby ben 14 haftalığım ve normalde çok aşırı üşüyen biriydim son haftalarda ayaklarımdan yanaklarımdan ateş çıkıyo sanki yorganları falan atıyorum üstümden çok sıcak basıyor heraldr hormonlarla alakalı bir durum
Kaderisi Mervesbaby 17+5im görsen yüzüm 300 dereceymis gibi kıpkırmızı normalde de esmer bi insanım ama kalbimiz çok kan pompaladığı için basınç vs o sebepten herşey normal😂
utnuspirinc Bende 11+2 benimde birden aşırı kizariklik yanma atesim varmis gibi ama mesala burnum buz sicaklama geliyor sonra tekrar usume ama yanaklarim yaniyor kıpkırmızı bende bakmıştım da kan pompolamaktan vucudun verdigi tepkiymiş ☺️
Mervesbaby Benim daha yeni yeni başladı hep de akşam yemeğinden sonra oluyor acaba dokunuyor mu birşey diyorum ama çoğu gebede oluyormus söylediğinize göre