Bende çok merak ediyordum acaba bende yazar mıyım bende o günleri görür müyüm diye. Allahım nasip etti sonunda. Eşim Doğu görevinde olduğu icin çok korkuyordum yetişemez diye. Ama Allah’ın işi iste eşimin yengesi vefat etti 1 hafta önce 3 günlüğüne geldi yanıma. Geldiği gün sancılarım başladı. 2 cm açıklık görüldü. Çok sancım vardı asla yerimde duramıyordum 10 saat sancı cektim ne açılmam vardı ne suyum gelmişti ne nişan ım. Doktorum bu gece kal yalncı sancılar seni eve göndereceğim açıklığın olmazsa dedi ve gerçekten sancım geldiği gibi bi anda kesildi. Çok korktum çok tedirgin oldum ağrıya asla dayanamadım. Eşim normal olsun istedi hep bende son Zaman’larda normal istiyordum kafama koymuştum ne olursa olsun normal olacak diye ama o günki sancılardan sonra asla yapamam dedim agrı eşigim çok düsük ben buna katlanamıyorsam daha şiddetlisine asla katlanamam dedim ve eşime resmen yalvardım. Oda dayanamadı o sancıları görünce tamam dedi sezeryan ol. Gün aldık 1 hafta sonrasına. Hastaneye yatış yapılacağı gün o kadar rahattım ki sabah kalktım kahvaltı yaptık eşimle güzelce evi temizledim yapmadığım iş kalmadı cıktık geldik hastaneye. Hic korkum yok tu taa ki hazırlan artık ameliyathaneye gidiyoruz diyene kadar. Beni bir ağlama tuttu bir korku onun yanı sıra bi heyecan dedim ki ben bunu nasıl atlatıcam. Allah’a bin sükür doktorum ve hemşireler beni o kadar rahatlattı ki konuşa konuşa bitirdik. Zaten kızımın sesini duyduğum an hicbisey umrumda olmadı ☺️ Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu hayattaki en güzel şey bi evlat sahibi olmak. Allah’ım herkesin yardımcısı olsun. Şuan biraz agrım var dikişlerim agrıyor ama kızımdan önemli değil hicbisey o iyi olsun ben agrı çekmeye razıyım☺️Benim de hikayemi okuduğunuz icin çok teşekkür ederim. Bu uygulamayı asla silmiycem çünkü bana verdiğiniz destek akıl o kadar mutlu etti ki hepinize çok tesekküe ederim tekrar dan ☺️♥️♥️