kbusraa Merhaba anne adayları.. bu ilacı kullanıyorum ve günde 2 kere kullanmaya başladığımdan beri ishal durumu var ve afedersiniz büyük tuvaletim simsiyah aynı durumu yaşayanlar var mı ?
ozgens kbusraa beni de ishal yapıyordu . Doktorunuza söyleyin başka bir Demir ilacı önersin. Bende de gyno ferro sanol yapıyordu. Ben gyno ferro duadenel e geçtim . O yapmıyor beni.
Dilaemrh kbusraa 2 tane kullanıyorsun ishal yapması normal. Yine doktoruna danış tabi. Büyük tuvaletin siyah olması hepimiz yaşıyoruz merak etme.
gizembas Kan ilaclari ya kabiz yapar ya da ishal canim doktoruna danis cok rahatsiz ediyorsa siyahligi da icindeki demir yuzunden oluyor
GamzeCan kbusraa belki mide bulantısı yapar diye öyle demiştir canım doktorun iki tane kullanman gerektiğini söylediyse mutlaka ona danış çünkü doğum anında demir eksikliği sıkıntılı bi durum
kbusraa GamzeCan ben zaten 10 senedir demir anemisiyim demir depolarım tamamen boş bu yüzde sürekli tedavi oldum ama hiçbir tedavi olumlu olmadı
kbusraa Sakire eczacım 2 dedi o yüzden bende bu forumda herkesin günde 1 kullandığını okudum şaşırdım ama ishalden dolayı ben 1e indirdim kontrole gittiğimde doktorumada danışacağım