Kbra1234 Babyyinlovee hamilelikte et ciğer zeytin bunlara elledikten sonra leke yapıyor ama çilek duymadım
Kbra1234 pyymamm yemesi değil zeytine el sürdükten sonra bir yere sürüşünüzde iz çıkarmış bana da komşum söyledi
BayyNill Ya Allah aşkına inanmayın şunlara yok çilek yeme ciğer yeme sakız çiğneme bi ton sayarım şimdi hepsini ilkinde yaptım bişey olduğu yok hiç bir dayanağı olmayan söylentilere inanmayın kuranını oku duanı yap gerisini Allaha bırak
Mondlicht Babyyinlovee baya kilo kilo çilek yedim ellerimle temizledim suları da aktı bulaştı her yerime 🤭çok şükür bebeğimde leke falan yok tamamen batıl geliyor açıkcası gönül rahatlığıyla yeyin bence
58-ebrulim Babyyinlovee afiyet olsun cnm ben 3 cü hamileliğimdeğim ikincisinde çilek çok yedim leke falan yok şükür 🙂 ama oğlum çilek hastası 😂
DuyguErdem Babyyinlovee yedikten sonra elimizi yıkamadan bi yerimizi kaşıyıp ellemememiz lazım diye biliyorm valla canım neler yiyorum neler😁😁😂 ye bebeğine vitamin olsun 😋
Seda05 Babyyinlovee hayır canım nolcak tamamen batıl inanç ben hepsini elledim sürdüm bakalım olcakmı diye olmadı ye oraya gitsin 😊