Semracolak Arkadaşlar ben kontrollere özele gittim fakat değiştirdik fakülteyi önerdiler oraya gidicem doğuma ama pek bi huzursuzum doğumuma 2 hafta var Fakülte de doğum yapan memnun kalan var mi nasıl olacak bilmiyorum çok tedirginim gurbetcciyiz bi de eş felan da almıyorlarmış lütfen fikir veririseniz sevinirim🙇♀️
Lamelif Semracolak özel daha iyi tabi doktor birebir ilgileniyor fakülte hastaneleri çok yoğun ve maalesef bazı hastaneler gebeleri normal doğuma zorluyor son ana kadar sonra sezeryan yapıyor kadınlar perişan oluyor diye duyuyorum hep
Nurayy28 Ebeler ilgileniyor herhangi bir doktor denk geliyor sana iyi davranmalari icin para vermem lazim birde tanıdık eşleri ozelde aliyorlar☺ Allah yardımcın olsun canim hayirlisiyla kucagina alirsin insallah💕
Semracolak Nurayy28 allahım yaa doğumun stresinden çok vallahi bu hastane beni strese sokuyor napcam bilmiyorum 😔
Nurayy28 Imkanin varsa özele git. Ben ilk gebeligim tecrubesizliginden devlete gittim 5.5 haftalik dusuk yaptim arkds cevreside etkili şuan özele gidiyorum rabbim nasip ederse inşallah özelde dogurcam ❤
Semracolak Nurayy28 gittiğim özel hastane 1850 doğum fiyatı verdi çok geldi bize bizde değiştirdik fakülteyi önerdiler ondan oraya gittik
Elizz Semracolak Hangi ildesiniz ? Bursada en ucuz hastane 1600 tl . Belki yaşadığınız şehirde daha uyguna doğum yaptıran özel hastane vardır. Kesinlikle devlettense özeli yeğlerim.
FeriDee Semracolak hangi hastane ki. Özel olup uygun hastanelerde de var. Diğer posttan bildiğim kadarıyla kayseridesin. Hüma Hastanesi uygun mesela
Nurayy28 Semracolak geç olmadan bi arastirirsaniz hangi ikdesin burda post açıp sorun mutlaka öneride bulunan olur Hakkinizda hayirlisi olsun 💕
Semracolak Elizz kayserideyim canım evet varda gitmedim başka yere fakülteyi önerdiler bi de tanıdık bi doktor vardı orda ondan oraya gittik
CerenSelvi BEN özele bu konuda asla güvenmem. Devletin tecrübesi ve bilgililiğini asla değişmem. Siz güleryüzlü olursanız onlar da öyleler ki ben gidiyorum ama asla ilgi beklemiyorum. İşini iyi yapsın da hüler yüz onların problemi 😇
Semracolak CerenSelvi evet herkes öyle söylediği için fakülte tercih ettim ama çok kararsız ve tedirginim nasıl olacak ilgililer mi kimse almıyorlar eş felan napcam tek o beni korkutuyor
Semracolak CerenSelvi ayyy insallah insallah valla biraz morale ihtiyacım var gün yaklaştıkça sanırım bu stres korku oluyor saçma sapan şeyler düşünmeye basladim🙄
Semracolak Lamelif evet öyle doktorum güzel ilgilendi fakat doğum esnasında hemşire ebe takibini yapacak ben doğum sırasında gelicem dedi yine aslında aynı acıyı her şeyi ben çekicem doktor olmayacak ki son dakka gelecek