duygu_ozgenc 10 haftalık hamileyim ilk başlarda kasık ağrım oluyodu adet sancısı gibi oluyodu 2 3 gündür ağrım falan yok hamile değilmişim gibi şüpheleniyorum bir sorun varmıdır acaba? 4 gün önce de köpek kovalamıştı çok korkmuştum bi sıkıntı olur mu
filizzzz duygu_ozgenc canını sıkma içini ferah tut bende 12+3 haftalıgım gögüs hassaiyetm geçince korktum bigun midem bulanmadı dye korktum ama normal seyler
duygu_ozgenc filizzzz bu gün hastaneye gittim duramadım evde Allaha şükür durumu çok iyi doktorda baya harektli dedi 😊
Babyyinlovee Ara ara rahatlatıyorlar bizi sanki bende o haftalarda öyle hissediyordum gergin ortamlarda fazla bulunma korkmamaya çalış elinden geldiğince
filizzzz duygu_ozgenc bende midem bulanmıyo diye sabah sabah doktora kosmustum gülmüşlerdi bana😂 cok iyiydi eve geldim bulantı istifra basladı herkes hakettn bunu demişti😂
Ftszr Hiç korkma icini ferah tut ben t gebeligimin son haftalarına girdim. Girene kadar da kendimi hiç hamile gibi hisetmedim çok şükür sand rahat ol bir sıkıntı olmaz inşallah
duygu_ozgenc Ftszr benim de Allaha şükür hiç miğdem bulanmadı sadece baş dönmesi bide adet olcakmışım gibi oluyodu şuan olmuyo inşallah hep böyle gider 😊
Ezgi05 Bunlar hamilelik belirtisi değil ki zaten canım vücudun yeni bir döneme alışırken gösterdiği reaksiyonlar herkeste olacak ve illa olacak diye bir durum yok vücudun hamileliğe alıştıkca çoğu kaybolabilir😄