gulcin88 Kızlar iyi akşamlar nemlendirici vücut kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Benim vücudum baya kuru neutrogena kullanıyorum ama pek etkisi yok.
Kbrbydk Eczanelerde üre iceren vücut losyonlari var. Adını unuttum kusura bakmayın. Onlar güzel nemlendiriyor. Sivilce tedavisi goruruken doktorum tavsiye etmişti. Bir deneyin isterseniz fiyat olarak uygun gulcin88
AcelyaC Kbrbydk bende kullanıyordum onlardan ama doktorum kesinlikle kullanmamam gerektiğini söyledi hamilelikte. Eğer kullanıyorsanız hala doktorunuza bi danışın.
Guler06 Benımde aşırı kuru vucudum göbek bölgesi hariç bacaklarıma falann vazeline kakaolu kullanıyorum acayip nemlendırıyo anlatamam https://m.n11.com/vaseline-nemlendirici-vucut-losyonu-cocoa-200ml-P395593966?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAiArJjvBRACEiwA-Wiqq2BUAkVWVlfpMpH0-rtOpgb7SHl0MuOihDwAj29gllDVWOYxPE_tdxoCAdUQAvD_BwE Karın bölgemde hındıstan cevizi yağı
Guler06 gulcin88 önerdiğim alırsan pişman olmazsın benım pul pul dökülğyordu banyodan sonra onu suruyorum duş almadıgum surece nemli kalıyor bacaklarım
Kbrbydk AcelyaC ay bilmiyordum çok özür 🙏 ben kullanmıyorum şuan ama düşünüyordum. Çok teşekkürler bilgilendirme için
zelis63 gulcin88 canm bebeyağıyla zeytinyagını karıştırdm banyodan sonra tüm vucüt her gecede karnıma uyguluyorm yumusack oluyorm