Ocakannesi53 Neslihan7153 ben de ordaydım da o yüZden sordum. Turuncu siyah elbiseniz vardı galiba üstünüzde 😀
Ocakannesi53 Neslihan7153 hatta size sabah soru sormuştum. Sorduktan sonra geldi aklıma szin olabileceğiniz 😀
Neslihan7153 Ocakannesi53 karşımızda oturuyordun soru sorduğunda sanırım sıra beklerken aklıma geldi aslında benim de o an
Ocakannesi53 Neslihan7153 aynen benim de sonradan geldi ama gelip de soramadım 😀😀😅 doğurmazsak haftaya yine görüşürüz zaten inşaallah 😅😅
Neslihan7153 Ocakannesi53 aynen benimkinin geleceği yok valla bu hafta sonunu görmem diyordum ama artık gelecek haftasonunu da görürüm gibi geliyor 😂
Neslihan7153 Ocakannesi53 amin inşallah bazen ocagı da bulsa olur diyorum direk 2020 li olur bari bazen de dayanamıyorum
Neslihan7153 Ocakannesi53 aynen büyük ihtimalle senin öyle olur ya hayırlısı ile sağlıkla gelirler inşallah bebeklerimiz
Neslihan7153 Ocakannesi53 ay ben daha doğuramadım yarın 40 da bitiyor bakalım 41 e kadar bekler inşallah o zmn a kalmam ya
Ocakannesi53 Neslihan7153 inşaallah inşaallah ama yılbaşında doğsun maden bu kadar bekledi 2020 li olsun bebiş 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻