Deletedmom124 Guclu hayırlı olsun kayısı meyve suyu su üzüm hoşafı canım bire bir geliyor ben çok rahat gaz çıkardım bunlar sayesinde sabaha kadar 4 5 litrede fazla su içtim 3 4 litre de kayısı suyu üstüne üzüm hoşafı sıvı besledim
Sevda15 Canım ben yeni sezeryan oldum cuma günü komposlu , sıvı şeyler , bol çorba tavuk suyu ben öyle yaptım ilk gün gazım çıktı üzüm hoşafı kayısı komposlusu
Guclu Deletedmom124 teşekkür ederim allah razı olsun sıvıyı çok alıyorum yürüyüşüde yatmıyorum desem yeri
Glybskl Guclu canım doktorum az sorunum için humananın kimyonlu çayını önerdi Doğumdan sonra da tüket sütün gazlı olmasın bebeğine geçer dedi onu dene bir istersen birde bol yürüyüş sıvı tüketimi öneriyorlar
_zehra_ Guclu zeytinyağı ile belinize , sırtınıza masaj yaptırın ve sıcak su torbası koyun çok iyi geliyo. Bende öyle çıkarmıştım 3 defa ameliyat, 1 defa sezaryen olan biri olarak baya tecrübe edindim😁
Guclu _zehra_ cidden mi pazartesi günü oldum sezeryan kolay kalktım ayağa ama gaz beni bitirdi deniycem bunu