Emelgulerg Merhaba şu an 38.haftadayım. Doktor hala kanala girmemiş dedi ve ben beklemek istemiyorum aşkında bir an önce gelsin istiyorum. Bunun için ne egzersizleri yapmam lazım yada neler yapılması gerekiyor kanala girmesi için ?
tugbadm Emelgulerg aynen bende gelsin istiyorum benim de kanalda değil herşeyi deniyorum yok canım gelesi yok
20182019 Emelgulerg cnm bol bol yuruys elip kalkma haraketi var ya onu yap cnm benmde 38+5 te sezryn kizimda cok beklmestm 9 ay doldu halen gelmemisti ins senn gelr cnm
Gamzeli_03 Emelgulerg acele etme Rabb'im onun doğacağı günü saati saniyeyi yazdı kaderine hayırlısı olanı dile anne karnında geçirdiği bir gün dünya da geçirdiğin den daha değerli onun içinde ki hareketlerini hisset dua et sabret şükret cnm 🤲😘
Emelgulerg Zisan14 sona yaklaştıkça sabırsızlık oluyor insanda. Doktorum hareket et yürü merdiven in çık diyor perina masajı yap diyor masaj hariç hepsini yapıyorum sürekli yatmıyorum ama çabuk yoruluyorum
tugbadm Emelgulerg herkese enerji geliyormuş son zamanlar da sanırım bize de yorgunluk aynı duru dayız canım bende hemen yoruluyorum ve gün içinde aşırı halsizim
Zisan14 Emelgulerg evet bende çok çabuk yoruluyorum telefonda falan biriyle konuşayım onda bile nefes nefese kalıyorum 🤭🤭
Emelgulerg tugbadm bende halsizlik yok ama enerjide yok. Nst ye de sokmadı beni hiç daha çatı kontrolü de yapmadı herşey normal diye yapmıyor herhalde ama ben tedirgin oluyorum. Biraz yürüsem bile kuyruk sokumu dediğimiz bel boşluğum ağrı yapıyor ☹️
Duuyguum Bende istiyorum artık ya hergün pilates ada çayı hurma yürüyüş squat yapıyorum hiç yatmıyorum çok mu abartıyorum diyorum ama tık Yok yine de
Duuyguum Emelgulerg yarın kontrolüm var zaten şekerimden dolayı dr bu hafta başlatıcak doğumumu fitille kendisi gelmezse 😅 ama bebeğim kanala girmiş rahim de yumuşamış incelmiş sancım var mı onu bilmşyorum şuan
Emelgulerg Duuyguum kanala girdiyse gelir bazen sancı hissedilmiyormuş oda nst de çıkar herhalde ben ona da girmedim henüz 🙄
20182019 Emelgulerg demekki zamani var cnm ya benm kizimdada ole olmustu hep bekledm gelmedi gun gecnce yatsm verldi ole oldu ins senn kendi sancn gelir
Emelgulerg 20182019 inşallah sancıyla normal yapmak istiyorum. Kız çocuğu erken gelir diyorlar bide ama gelmiyor yani inşallah sağlıcakla gelir hepimizinki 😊