Rabia123 Blackkcat ay canım benim hayırlı olsun Rabbim sağ Salim kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤗çok sevindim 🤗🙏🏻🤰🏼
mavisimm Alin41 Canim doktor kontrolu altindaysan zaten yumurtayi takip ediyor yeterince buyudugunde yumurta catladimi diye bakiyor catlamazsa ozaman catlatma ignesi veriyor. Benim doktorum klomenle yumurtami buyutmustu 20 mm oldu yumurta. Yarin tekrar gel yarina kadar kendiliginden catlamazsa igneyle catlatalim demisti. Kendiliginden catlamadigi icin igne vurunmustum o ayda hamile kaldim. Oyle kafamiza gore klomen ve catlatma ignesi kullanamayiz malesef cok sorun cikarir. Bu ilaclari kullanirken ultrasondan kontrol edilmesi gerekiyor
Gulalp Blackkcat Rabbim insallah nasip eder ben 5 ay kullandim ama olumsuz sonuc aldim. Dogal yolla kalmak isteyenler. Gebe kalmadan once garip ama çakşır otu suyu tavsiye ettiler kullandım ve hiç beklemediğim halde hamile kaldım. bilmiyorum denedinizmi düşünceniz nedir ama bilen varsa yorum yaparsanız bilgi alışverişi yapalım. video biraz uzun oldu izlermisiniz bilmiyorum ama umarım belki faydası dokunur bir çok yol bir çok yontem denedm gebelik için en büyük hayalim di inşallah bu hayalime kavuşacagım. belki faydası dokunur diye sizlerle paylaşmak istedim. inş sıkılmadan izlersiniz https://youtu.be/TTzi7Hst0R8
Nasippp Blackkcat ya canım normalde ovulasyon ile takip ettiğinde kaçıncı günde görüyordun yumurtlamayı klomen erkene mi aldı yumurtlamanı
Blackkcat Nasippp normalde ovülasyonda 14. ya da 15.günde görüyordum yumurtlamayı ama klomenle 11.günde koyuydu zaten yumurtada büyüktü o zaman
Nasippp Blackkcat sen ovulasyona ilacın bitince mi başladın. Bana da klomen verdi dr. Ama kontrole gidemeyebilirim ☹️ Ovulasyon ile takip edeyim bende.
burcu_1322 Blackkcat canım bende de sıkıntı yok ama yumurtalık çalıştırmayı hızlandırmak için bana letu verdi 5 gün kullandım bugün kontrolüm var bakalım kaç mm olmuş .
Blackkcat Nasippp doktordan dönünce aldım ovülasyonu canım iğneden vazgeçince bakayım kendi çatlar mı diye almıştım,5li almıştım bi koyuçıktı sonra silindi sonra tekrar koyulaştı derken ovü testlerim bitmişti,anlamadım ne olduğunu Allaha bırakmıştım artık
Blackkcat burcu_1322 hakkında hayırlısı olsun canım🤲🏻Allah gönlüne göre versin inşallah bu mübarek günde 💙
Defnederen Rabia123 ya çok güzel dr banada klomen verdi bugün yumurtalara baktı cok güzel baya yumurta var dedi inşallah olur☺️