Zade Zeymeh47 Hiç mi yani hiç hissetmediyseniz sıkıntı olabilir .. Hemen acile gidin haftanızda baya ileri belki suyu azalmıştır bişey olmuştur müdahale ederler
Vera18 Zeymeh47 oynaması için bişeyler yapıp takip etmenize rağmen 3 saatten uzun hiç bir hareket yoksa hemen bi acile gidin
Esraygtf Zeymeh47 36. Haftada olmaması gerek 2 saatte en az 10 hareket olmalı doktora gidin lütfen hemen
Deryaikrasu Zeymeh47 uzan dinlen bi senin dinlendiğin saatlerde o harekete geçermiş soluna uzan hafiften 🥰
ozgeustun Zeymeh47 canım dr um eğer bebek günde 10 kez hareket etmezse, suyun gelirse, şiddetli kanaman olursa gel diyor bu haftalar için
Bilgeninannesi Zeymeh47 hiç kıpırdamaması kötü bir şey olabilir harekete geçirmeye çalışın geçmiyosa doktora gidin uyuyo da olabilir ama tedbir almak lazım.
Esraygtf Deryaikrasu canım 36. Haftalarda malesef o dediğin olmuyor alanı cok cok daraldığı için en ufak hareketini hissediyoruz. Tüm gün hissetmemesi cok uzun süre
Deryaikrasu Esraygtf evet biliyorum alanın daraldığını 😬ikinci gebeliğim benimde kızımda da aynı durumu ben yaşamıştım ılık bi duş ve dinlenmeyle oynamıştı o bakımdan söyledim amma😬