Sedamurat A_C_04 sonucu aldımda kuzum 0.127 çıktı doktorda bir iki güne tekrar yapalım dedi bilmiyorum ya böyle durum yaşayıp sonra yükselen varmı
Ayse81 Sedamurat benim 15.62 cıktı sabahına 12ye düştü sonra kimyasal gebelik dendi canım senin çok düşük değil mi
Sedamurat deletedmom572 benim adetim 9 gün gecikti ama hesaplarken son adet tarihinden hesaplayamıyoruz çünkü eşim yanımda değildi şehir dışında çalışıyodu 17 kasımda geldi yanıma 17 kasımdan bu yana olan zaman zarfı baz alınıyo
gunesveguney Alin41 yaaaaa bu ay bende cok umutluydum tam regli gunumde ic camasirima kahverengi lekelenme oldu ve adetim de oyle baslardi tuh bu ayda olmadi demekki dedim 1-2 saatte peceteye geldi sonra kesildi 4 gun oldu hala test yapmaya cesaret edemedim :((( belirtileriniz var miydi
Alin41 gunesveguney canım hiç korkma yap testini pozitif çıkar bnmde öyle oldu hatta ben evde erken gebelik testi yaptım 1 gün önce adetimten aynı akşam lekelenme oldu aha dedim ya alet yanlış yada düşürüyorum kasıklarım patlıcaktı sanki okadar şiş ve üstübe lekeler gelince adet oldum sandım ama sabah baktım başka gelen yok hemen doktora gittim 1560 çıktı değerim 2 gün sonra yine kan testi yaptılar 4600 civarıydu ultrasonda keseyi de gördüler şimdi sıra kalp atışında pazartesi çağırdı rabbim kısmet etsin inşallah duymayı 😍
Sedamurat A_C_04 aynen canım tekrarlıcam 9 gün az bi süre değil aslnda adeti düzensiz biri de değilim aşırı derecede düzenlidir hep ama neden böyle oldu anlamadım bu kezde yoksa gerçekten çok tuhaf 😔😔
Melikeipek Sedamurat göğüslerim çok dolgunlaşmıştı acıyordu, akıntım çok vardı, birde en önemlisi idrarımda üste çıkan beyaz beyaz tortular vardı canım, bir yerde okumuştum hamilelik belirtisi diyordu doğru çıktı bende
Sedamurat Melikeipek bilmiyorum kuzum ama adeti çok düzenli birisinde göre 9 gün gecikip beta hcg 0.127 çıkınca insan kötü hissediyor allah olmayan herkese nasip etsin inşallah
smyyekya Sedamurat benim asilama bebek oldugu icin regl gunumden 2 gun once yapti doktorum testi ve pozitif cikti. bel agrim , kasik agrim vardi (bunlar regl olacakken de oluyordu) ve hemen uyku yapmaya baslamisti😊
gunesveguney Alin41 yaaaa inşallahh canım benimmmm ♥️ Hep olumsuz görmekten artık cesaretim kalmamış sanırım ama biraz daha bekleyip yapiyim bende inşallahh 😍
Gulcezeren Sedamurat Ben 3 haftalıkken öğrendim kasıklarımda devamlı agrı ve asırı halsizlik uyku hali vardı
Sedamurat Ayse81 düşük tabikide kuzum önceki gebeliğimde 898 di ama karnımda öldü benim şuan tek düşüncem dün hastaneden geldikten sonra gece 23.00 de sadece 1 damla akıntıyla karışık kahverengi bi sıvı geldi adet değil yani sabaha kadarda hiçbişy olmamış şuan hala kontrol ediyorum hiçbişey yok lekelenmeden 3 gün sonra kan testinde çıkarmış öyle yazıyo heryerde burdada bazı arkadaşlar öyle diyo tek umudum şuanda o hayırlısı🙏🏻🖤
Ayse81 Sedamurat geçen ay kimyasal geçirdim bende dediğim değerlerle doktor 1 ay korun dedi korunduk yumurtlama haftasinda ama şuan 6 haftalık hamileyim Olacağı varmış demekki diyorum biseyi çok isteyince olmuyor geçen ay çok istedik ama olmadı bu ay koruduğumuz halde kaldım Allah ne verirse hayırlısını versin tabiki inşallah değerlerin yükselir senin için dua edicem❤🤲
DEF Sedamurat ben 3 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim ama göğüslerim acayip ağrıyordu. Bir haftadır geçmeyen göğüs ağrım vardı hatta meme kanserinden felan şüphelenmiştim göğüslerimi kontrol ediyordum acaba pıhtı mıhtı varmı diye internetten araştırdığımda kansere benzer şeyler yazıyodu gebelik olduğunu anlamamıştım sonradan çaktım köfteyi. Gittim kan verdim pozitif çıktı göğüs ağrımı sorduğumda zaten göğüs ağrısının gebelik belirtisi olduğunu söylemişlerdi. Göğüs ağrım 2. Haftamda döllenme zamanında başlamış yani canım tek belirti buydu
DEF Sedamurat olabilir canım bende hiç leke meke olmamıştı ben sadece göğüslerimin ağrısından duramıyodum hayırlısı olsun inş gebelik vardır