Mutlu_anne2 Kızlar destekli emzirme sütyen alan oldu mu yada kullanan memnun musunuz memnunsaniz resmini aldigniz siteyi söyler misiniz ? 😊
Mervezumra Mutlu_anne2 ben aldim ama pel rahat olmuyor mecbur disaro cikarken kullandim belli bir markasi yok
Dtgk Mutlu_anne2 destekli değildi ama suwenden aldım iki tane normal sütyen gibi pentiden denedim emzirme sütyeni o ne çirkin birşeydi 😒
cansubsrr Mutlu_anne2 Valla ben pazardan aldım penye değil. Teli falanda yok çok rahat 20 TL almıştım.
Cancan60 Mutlu_anne2 ben de destekli almayı düşünmüştüm fakat doğum yapan bir arkadaşım hiç kullanışlı olmadığını söyledi 🤷🏼♀️ Gebeliğin son haftalarındayım ama benim göğüslerde bir değişiklik yok büyüme açısından 😐
Mervezumra Mutlu_anne2 bendr ben destekli kullandim ama emzirirken rahat olmuyor ozellikle ilk dogdugu zaman filan rahat tutamiyor memeyi
Mervezumra Mutlu_anne2 onun yerine ici bos kap sutyenler daha rahat oluyor bence disarda kullanmak icin ama evde sporcu atleti yada penye emzirme sutyeni kullanabilirsiniz
Habibegnc Mutlu_anne2 eski sudyenlerim asla olmuyo suanlik 2 tane emzirme sudyeni aldim bakalim nolicak disari cikarken zar zor icine giriyoruz aamaa dogumdan sonra tam tersi giremem gibi 😌
ays_ays Mutlu_anne2 lcw da sütyenli atlet de var sütyenli destekli baya güzel Bi bakabilirsin fiyatı 40 lira ama sütten kısmı gzel