Demet-budak Merhaba güzel anneler, biz banyo alışverişi yaptik şampuan, bebek yağı, pudrasi hepsini dalinin aldim. Ayrica sıvı çamaşır deterjani da dalinin. Yumuşatıcı almadım almam gerekir miydi acaba ve birde toz deterjanda almali miyim bilgisi olan var mi😊
Mucizemmm00 Demet-budak dalin içerk bakımından cok kötü yernde olsam almazdim. İnstagramda muhendisin oglu sayfasini incele bence 💕
Elfida10 Demet-budak bencede keşke Dalin almasaydın birçok kimyasal bulunduruyor içinde. Mühendisinoğlunu takip et ordan dalinin içindeki ne kimyasallar var görebilirsin.
Seda_123 Demet-budak Canım dalin almasaydın keşke kokusu çok hoşuma gidiyor dalinin ama kimyasal içeriyor e bebekten baby me alsaydın aynı fiyatta ama tamamen doğal
Mesa33 Mucizemmm00 Elfida10 ben instagram kullanmıyorum dediğiniz sayfada önerilen hangisi? Dalin düşünmüştüm ben de. Sizce hangisi daha iyi
Burcu77 Mesa33 mustela aldim ben pahali biraz ama oneriler mustela olunca tum onun icin kullanilcaklari mustela marka aldim sadece çamaşır deterjanini dalin sivi aldim
Mesa33 Burcu77 en azından bi kaç aylığına kullansak iyi olur gibi içeriğini bilmiyordum genelde dalin al dediler de mustelaya da bi bakayım teşekkür ederim ❤️
Snavra Ben de Siveno aldım tamamen organik fiyatı da çok uçuk değil. Granül sabunların makinaya zarar verdiği de bir başka söylenti 🤷🏻♀️
Elfida10 Mesa33 rica ederim 😇 mustelanın çantalı seti zaten 200 lira bişeydi Gözünüz korkmasın 400 civarı bişey değil. Bütçeme göre seçimler yaptım kimisini mustela kimini desitin felan aldım
Ozgdnc Şampuan setini mustelanin çanta hediyeli hoşgeldin bebek setini aldim normalde fiyatı 400tl civarı ama şu indirim döneminde 198₺ ye aldim. Bebek deterjani olarak Duru granulmatik aldım onunda 3 kilosu 68tl gibi bı fiyata geldi. Doktorlar bebek pudrasini zaten önermiyor bence kullanmayın.
Ozgdnc Elfida10 valla bir ara 250 TL civarina gördüm daha düşer su 11.11 indiriminde dedim düşeceğine 328e çıktı. Dur daha bunun black fridayi var dedim 😂 ay bir baktım black fridayde olmuş 410₺, bir sitede 198 ₺ye görünce aldım hemen, son kullanma tarihi önemli indirimlerde de neyseki 2021/2022 tarihleriymis o da 🤷
Demet-budak Seda_123 öneriler üzerine dalin aldim canim ama dedigine de bakarim alırım sonuçta iyi olmasi önemli olan