Minnosannis01 Bebek1 gyneo ferro verdi bi tek. Onuda burda yok sütle içiliyor yok portokal suyuyla içiliyor yazmışlar. Bana eczaneci hiç bişy dememişti😞
Minnosannis01 Bebek1 bide balık yağı kullanmaya başlayanlar varmış 3 aydan sonra. Yarın dr kontrolum var onuda sorcam
Sweetblonde88 Bebek1 14 haftada kanım düşük diye feramat başladılar kan ilacı. 12 haftadan beri regenesis max kullanıyorum 12. Haftada yine d vitamini başladılar günde 9 damla.
Babyone Minnosannis01 aman aman sakın oyle ıcmeyın . Ya yemeklerden ıkı saat once yada ıkı saat sonra ıcılır. Yıyecekler etkısını azaltıyo.
Demet-budak Minnosannis01 normalde ac karnina ama bende migde bulantisi yaptigi icin kahvaltidan 2 saat sonra iciyorum canim doktorum oyle önerdi
Sweetblonde88 Minnosannis01 c vitamini ile beraber alındığında emilimi daha düzgün oluyor. Süt süt ürünleri yada çay kahve gibi yiyecek içeceklerle alınmamalı. Mümkünse önünde veya arkasında 2 saat zaman olmalı. Yoksa çok işe yaramıyor. Ben gece lavaboya kalktığımda içiyorum boş mideye.
gezentianne Minnosannis01 C vitaminiyle içmek demir ilacının emilimini artırır. Çay kahve ve süt ürünlerini 2 saat kullanmamanız gerekir
Gamzegrgl Gynoferro sanol, Elevit pronatal ,Velbon ve Regenesis max vermişti doktor 13.haftada dün bitti Elevit dışındakilere devam et dedi bir de Decevit ti sanırım bir damla yazdı vitaminmiş galiba 😇
Baloglum93 Gynoferon decavit magnezyum kullandım o haftalarda şuan decaviti bıraktık balikyagini geçtik
Bebek1 Sweetblonde88 Ben de sadece 2. Kutu regenis kullanıyorum dpgumSağlık ocagı kan hapı vermişti ama kan değerlerim normal doktorum erken olduğunu söyledi 16-17 haftadan sonra başlarız dedi
isranuroz Minnosannis01 mide bulantısı yaptığı için ilacı içtikten sonra 1-2 dilim portakal yemeniz mide bulantınızı bastırır. Burada onu demek istemişler ama farklı yorumlara yol açmış
Mrvblt Bende 12+0 dayım d3 vitamini sprey olarak verdi balık yağı verdi ve kan ilacı verdi onun içindede yine folik asit b12 gibi vitaminler var 4. Ay boyunca düzenli olarak kullancakmışım
Bebek1 Minnosannis01 Demir’in etkisini artırmak için C vitamini içeren şeyler yiyin ya da için diyorlar
Fatmakiraz Minnosannis01 cnm bende aynı ilacı kullanıyorum doktorum bana sabah yemekten 1 saat önce almamı söyledi suyla