Bu platforma girip doğum hikayelerini okumaktı en sevdiğim şeylerden biri. Güzel geçenlerini de gördüm, ızdıraplı geçenleri de. Benim doğumum planlı sezaryen oldu kendi isteğimle olan bir doğumdu ve spinal anesteziydi. Öncelikle şunu söylemek isterim ki kesinlikle o iğneyi hissetmiyorsun zaten o anki stresle anlamıyorsun bile ne ara iğnenin yapıldığını. İğne kısmını atlattıktan sonra hemen karıncalandım masaya uzandım doktorum geldi ve müzik açtı. Stresim epey azalmıştı ta ki mide bulantısı yaşayana kadar. Midem bulandı ve istifra etmeye başladım hemşireler önüme peçete koydular daha sonra iyi hissetmediğimi söyledim nabzım yavaşlamıştı sonra apar topar ilaç verildi ve kendime geldim saniyeler sonra karşılaştığım manzara hayatım boyunca gördüğüm en güzel sahnelerden biriydi. Oğlum doğdu ve tir tir titriyordu tertemizdi hemen göğsüme koydular o anı dünya servetine değişmem. Şimdi 2. günümüz bugün taburcu oldum dikişlerimde zorlanıyorum yatıp kalkarken ameliyatın rahatlığı için sezaryeni kesinlikle öneririm ama ameliyat sonrası yaşanan o dikiş acısı konusunda pek önermiyorum açıkçası. Oğlum 3250 gr 50 cm doğdu, hepinize hayırlı doğumlar diliyorum dileyen herkese rabbim bu duyguyu yaşatsın.. ❤️