Momof2child Kizlar 10haftaligiz cok sukur bugun ilk kez kacamak uaptm cola ictim canim cok cekti amma burger yedm yiyenlerniz varmi ?
berf_16 Momof2child ay valla bende canım çektikçe yiyorum sende şeker bebeişde fazla kılo problemi yoksa sıkıntı olucağnı sanmıyorum onu ye ama elinden geldiğince sebze meyve de tüket zeytünyağlı yemekelr vs de tüket
YDE Momof2child ayda bir kez yedim. Ayran içiyordum ilk zamanlar. Aşırı kola içen birisi değildim ama son bir kaç aydır kola çekiyordu canım içtim valla kola. Zaten doktoruma sorduğumda aşırı dalga geçti 😂bende kasmadım. Şekerim falan olsa belki içmezdim ama 😊
sozmeral nedir bu mc ten çektiğimiz benmde canm çok istio eşimle kavga nedeni 😂bende yapıorm arada gazlı içecek içmioyorm sadece ama canm çok istio soğuk asitli asitli avcumuda yalayayım bari 😂
Sesem Bende popeyes hastası biriyim ama hamilelikte çok dikkatli olmama rağmen çokta kilo aldığım için ayda bir yiyorum çok canım istiyor arada süprayz yapayım kızıma oda mutlu olsun içerde 😀
Yenianne65 Momof2child 3. Aydan sonra yiyin böyle şeyleri Ya 10 haftalık nedir en tehlikeli zamanlar bunlar yapmayın 5 aylık hamileyim hala korkuyorum yemiyorum
Gnll35 Hamile olduğumu öğrendiğim günden doğum yaptığım güne kadar her hafta yedim. Yanında kola fanta o an nr istersem içtim. Bu kadar kasmaya gerek yok bence. Emzirirkende yiyorum bir sakıncasını görmedim
Zeliha-volkan Momof2child Hepimizin canı çekiyor sanırım😂 ama tabiki şeker oranı yüksek ve asiti bol olduğu için kolayı az içmemizde fayda var 1 bardak kola içiyorsak 1 lt den fazla su tüketmeliyiz galiba 🤷🏻♀️