Gizem3410 Masal6161 çok ilgili iyi bit hoca kendısine gidiyorum kontrol için nerdeyse başından beri tavsıye ederim suan 21 haftalığız kısmetse hftaya detaylımız var onuda kendısı yapacak kesınlıkle tavsıye ederim ☺️
ald1017 Atilla bey doğuma geliyor mu acaba bilginiz var mı? Bazı hekimler mesai dışı yada haftasonu olunca nöbetçi doktorun doğum yaptıracağını söylüyorlar siz bu konu hakkında konustunuz mu? @AylinKadir
Ozlemtncyk ald1017 atilla beyi bilmiyorum ama diger doktorlar geliyorlar sanırım atilla bey haftanin 2 günü Zeytinburnu avrasyada nöbetçi o güne denk gelirse hic gelebilecegini sanmiyorum
AylinKadir ald1017 ben doğum ile alakalı hiç konuşmadım bu posttada onu soracaktım giden biri varmı diye ama ek ücrete tabii doktorların geldiğini duydum bu atilla bey için geçerlimi bilemiyorum
Grhn AylinKadir orda değilse doğum gününde ücretle gelmesi çok saçma ama öyle bişey varsa. Sonuçda kendi hastasıyız ve doğum ücreti veriyorz zaten
ald1017 AylinKadir Bazı hastanelerde de normal doğumu ebelerin yaptırdığını da duydum malesef.Umarım takip yapan doktorumuz doğuma gelir.Peki Avrasya’da bu konu ile ilgili önerebileceğiniz doğuma zaman koşulu olmaksızın gelirim diyen başka doktor biliyormusunuz?
AylinKadir Grhn atilla beyi bilemiyorum ama diğer doktorlarda duymuştum gece vs doğum oldugunda kesin bilgim yok 😇
AylinKadir ald1017 ben atilla beyi beklerken bi aile ücret ödediğimiz kızlar varya ordakilere soruyordu kızda “nöbetçi doktorlarımız var fakat siz kendi doktorunuzu isterseniz ek ücrete tabî geliyor” demişti bende öyle duydum kendim daha hiç sormadım açıkcası