Yrnkrm Arkadaşlar kullanan varmı içinde reçete falan yok doktor verdi ama reçete olmayınca tedirgin oldum
Merve_kucuk Yrnkrm Aynen canım içinde reçete yok ama doktorum bana kağıt verdi üzerinde 1×1 yazıyordu. Eczaneciniz sizi bilgilendirmiş olması lazımdı ama. Günde 1 defa tok karnına🙂
esrakrt40 Yrnkrm reçete olmaz çünkü parayla direk aldığın bi omega 3 ben kullanıyorum eğer doktor reçete olarak yazsaydı devlet karşılasaydı içinde olurdu mesela folik asitlerinde içinde yok çünkü o ilaçları da devlet karşılamıyor
Efuchama Yrnkrm vitaminler ilaç değildir bu yüzden reçetesi yok yan etkisi de olsa olsa wc de etkisini gösteriyor o yüzden üzülmeyin ben de kullanıyorum gebelikte kullanabileceğiniz en iyi multivitaminlerden biri bu omega yüzünden 🤲🏻💕
Bebek1 Yrnkrm Evet ben de kullanıyorum vitamin takviyesi ikinci kutuyu içiyorum doktor doğuma kadar kullanabilirsin dedi
Gmzeahr Haftadayım en başından beri kullanıyorum güzel bir vitamin bence ,sonuna kadar kullan dedi doktorum
Karamelek- Yrnkrm ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum çok işe yarıyor. 38+5 haftalığım. Internetten alıyorum eczanede pahalı her ay bi kutu aldıgm için internetten uyguna geliyor aklında bulunsun cNm
Sweetblonde88 Yrnkrm çok fazla kullanan kişi var ve doktorların önerdiği bir takviye. 37. Haftaya kadar kullan dedi bana.
Mevicka Haftamdayım bu haftaya kadar kullandım bu hafta bıraktırdı doktor reçeteli almadık hiç eczaneden direk alıyorduk
Karamelek- Sedabrbroglu hangisinde uygunsa ordan alıyorum. Hepsiburada,gittigidiyor ve n11 den aldım en az 20 TL farkediyor 🙇
Gamzegrgl Ben kullanıyorum 13.haftada başladım şu an 17.haftadayim doktor devam et dedi,reçeteli bir ilaç değil ücretli olduğu için doktorlar bir kağıt ile veriyor 🤗
Bebiskomm Yrnkrm ben 6.haftamdan 11.haftama kdr kullandım.doktorum sonra kesti. Uc aydan sonra zarar oldugunu soledi.vitaminleir yiyeceklerden almak gerekşyormus haplar iyi degilmis.ben uc aydan snra kullanmadım