Tanemtuvana 3_melek_annesi iyiymiş ister istemez isim konusu açılıyor ama yaa hiç mi demiyorlar ee isim ne düşünüyorsunuz diye.. bizde kayınvalidem isim araştırıyor bulduklarını söylüyor kendini de dahil ediyor yani🤔
Senam19 Tanemtuvana bence isme karar verin fakat doğuma kadar herkese daha karar veremedik deyin doğumundan sonra eşin herkesten habersiz gidip kimliği çıkarsın böylece kimseye isim konusunda konuşup moral bozma hakkıda düşmez🤭😊
Tanemtuvana Elif_buluy takmıyorum ama çevredekiler şöyle böyle deyince hevesim kaçıyor en iyisi kimseye söylemiceksin🙄
blgnkl Tanemtuvana secim sejin bence kimsey dinleme .omur boyu o isim tasiyacak o cocuk .o cocuuda karninda taiyuan sensin.hangisi icine siniyorsa onu koy anlamiyorum bu insanlari yaaa .9 ay karninda taiyuan sensin AMA isime karissa geregi duyuyirlar
Tanemtuvana Gizemarss hahahah iyi demişsin nasıl değişik olacak acaba benim çok hoşuma gitmese de birinin koyduğu isim yorum yapmam saygı duyarım konuşupta hevesini kaçırmam yani🙄
Tanemtuvana Susamanne onlara ne oluyorsa demi bu ailelerin kendi çocuğuymuş gibi davranmaları beni biririyo allahtan benim eşimde o konuda anlayışlı
Susamanne Tanemtuvana eşimin babası vefat etmiş istersen babanın adını verelim dedim ama istemedi ki kayınpederimin adıda güzel selim ama istemedi kayınvalidemde o lafımı duyup kendi babasının ismini istemiş eşiöde dedesini hiç sevmez adıda nazafettin 🙈😬😬😬 ay allahım gülesim geliyor
Tanemtuvana AylinKadir emir benim çevremde hiç yok 😊 kuzeyin söylenişi daha güzel daha karizmatik bir isim ah birde anlamı olsa 🤭🤭
Tanemtuvana AylinKadir emir benim çevremde hiç yok 😊 kuzeyin söylenişi daha güzel daha karizmatik bir isim ah birde anlamı olsa 🤭🤭
Simgesimge Kuzey ve yağız güzel ikisinden biri olabilir😊isim tamamen anne babanın kararı olmalı bence başkasının ne düşündüğü çok önemli değil ☺️
Simgesimge Kuzey ve yağız güzel ikisinden biri olabilir😊isim tamamen anne babanın kararı olmalı bence başkasının ne düşündüğü çok önemli değil ☺️
Tanemtuvana Gazell ya umrumda olmak deyince biri bulduğum isimlere Mırın kırın Edince hevesim kaçıyor. tamam herkes beğenmek zorunda değil ama kötü yorum da yapmasalar keşke. Kuzey mi aaaaa onun anlamı yok ki ben bilmiyordum sağollll 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
Deletedmom2224 Tanemtuvana Kesinlikle Kuzey 💙 ayrica kimseyi de takmayın çocuk sizin çocuğunuz sizin ve onun beğenmesi yeterli 😊