GecesMom Benim doktorum hurma yiyebilirsin herşey serbest dedi, tavsiye ederim faydası çok olur dedi bu sebeple hergün yemeye çalışıyorum. Kanıtlanmış araştırmalar var hurmanın doğumdaki faydaları ile ilgili.
123w123w GecesMom kuranı kerimde yazıyor zaten canım hamile bir bayanın hurma ağacının altına otursun yesin diye
zynpgk 123w123w kız bebekler daha erken gelir diyorlar o yüzden merak ettim. Kolay güzel doğumlarımız olsun inşallah canım
Acrbaby Rabia88 bence en önemlisi nefes egzersizi doğru nefes alma ve ıkınma onun dışında devletin kadın doğum hastanelerinde 20. Haftadan sonra hamile pilatesi ve yogası başlıyor oda çok etkili oluyormuş 👌
seymos MUsa-ESraDursun normal olarak.dogum istiyorsan bunları yap dedi. 35den sonra daha fazla yap dedi. 31. Haftamdayim
Osse BsraKavazYedek bana da tam tersi yeme demişti bence burada yiyin veya yemeyin demek çok sakıncalı herkesin durumu bir olmayabilir ve başkasında farklı tepki gösterebilir
Esraabrklu Minnakkelebek ben çatı muayenesini zaten geç oldum 39.haftadayken oldum .ilişkiyi eşim bebeğe zarar gelmesin diye hamileliğim boyunca sık ilişkiye girmeyi istemiyordu ama doguma son 2 hafta kala 3 günde bir 2 günde bir falan ilişkiye giriyorduk eşime anlattım tabi açılma için iyi diye.yardimci oldu sağolsun 😊
Esraabrklu Hamilelik boyunca hic yuruyuş yapmadim ve 93 kiloya geldim doguma son iki hafta kala her gece eşimle yürüyüşe gittik cok sukur onunda faydasi oldu sanirim. Şuan 18 gunuk bebegim ve 77 kiloyum
Elen zynpgk yok güzelim öyle birsey bence😂 yani böyle bir genelleme yanlis .. 39+4olduk zamanini dolduruyor kizim😍