Kezbannnn FatmanurOsman az önce aradım bana normal dogumun 1300 sezeryanın ise ortalama 3000 civarı oldugunu söylediler bagcilar medilife
FatmanurOsman Kezbannnn ben yaklaşık 1 ay önce fiyat almıştım 1750 TL isteğe bağlı sezeryan. Size telefonda tam fiyat vermemişler
Kezbannnn FatmanurOsman muayeneniz yakin bir zamandaysa benim için zorunlu sezeryan fiyatını ogrenebilir misiniz ? 1500-2000arası bi hastane arıyorum. Suan yeni muayene oldugum içinde hastaneye gitmek istemiyorum
FatmanurOsman Kezbannnn Kezbannnn 20 aralıkta muayene günüm. Gittiğimde öğrenip haber veririm ama zorunlu sezeryan 1500-1600 gibi bir fiyattı en fazla. Çünkü isteğe bağlı 1750 tl
Yenihamile11 Nihal1991 Uazmissinizdir belkide ama takip edemedim hangi jastane bu şekilde bende hastane ve dokyor araştırıyorum bahcelievlerdeyim
Nihal1991 Yenihamile11 liv hospital tamer sözen livvbiraz yüksek indirim yaptırtıyodu bir rica et doktora ama nişantaşındada muanesi varmış doktor cidden ilğili ve iyi
Kezbannnn FatmanurOsman eşimede 2300 demişler çok acayip 😂 Eger dedigin gibiyse bende oraya başlarım canim
Nihal1991 Ozz10 ulus liv normalde 600 e yakın ama eski hastasıyım diyince 300 250 idi 300 oldu indirimde yapıyor çogu tahlilde
FatmanurOsman Kezbannnn telefondan normalde fiyat vermiyolar gene iyi söylemişler ☺️ Ben gittiğim zaman sorup size muhakkak haber veririm. 14 gün sonra gidicem inşallah
MervenurEC BayyNill bir kaç sorum daha olacak ☺️ Normal doğum yanlısı bir doktor mu, doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı bide muayene ücreti ne kadar ?
Hulia Bende bağcılar medilife sema hanıma gidiyorum gerçekten iyi bi doktor ve normal doğum yanlısı bende 2 ay önce doğum için fiyat almıştım normal doğum 750 mecburi sezeryan 1300 isteğe bağlıysa 1800 dediler herkese başka birşey söylüyorlar galiba
MervenurEC Hulia çok sağolun 🙏🏻 Peki yenidoğan yoğunbakımı var mı bide muayene ücreti ne kadar acaba ?