MervenurEC İstanbul Bağcılar da oturuyorum bu çevrelere yakın yerlerden hastane doktor önerisi alabilir miyim? Özellikle doğum yapmış olanlar tecrübelerini paylaşırsa çook sevinirim 🙏🏻 Birde mümkünse normal doğum yanlısı bir doktor olsun 🤗
Kbra1234 MervenurEC ben doğum yapmış biti değilim ancak Bağcılar mega medipole gidiyorum doktorum duygu Işıl hanım çok ilgili ve normal Doğum yanlısı
merininyavrusu MervenurEC doğum yapmadım bağcılar medilife hastanesinde sema yılmaz hanıma gidiyorum. Hastane iyi ama ben özellikle sema hanım için gidiyorum. Normal dogum yanlısı kesinlikle ve çok ilgili. Geçen muayenede tam kırk dakika ilgilendi. Her seyinle ilgileniyor. Hospitalist de yeşim işlegen var o da cok iyi ama aşırı yogun
Felipe MervenurEC canım güneşli medicine hospital doktor züleyha genç veya doktor nuriye ünsel kesinlikle tavsiye ederim git kendin karar ver bir görün
Kuzucu_52 MervenurEC henüz doğum yapmadım bağcılar meydanda Yeni İklim Hastanesinde Nehir Bayrama gidiyorum normal 900 zorunlu sezaryan 1500 kendin istersen 2000
nurakn Kbra1234 canım bende mega ya gidiyorum Ayfer hanıma duygu hanımın muayene ücreti ne kadar değişiyo çünkü doktoruna göre
Nihal1991 Kbra1234 ayy duygumu aslaa sırf boş tahliller yaptırtarak para tuzagı mega medipol tamamen öyle live gidiyorum ki çok pahalı bir hastane doktorum indirim uyguluyor hem ordan ucuz hem gereksiz tahliller vermiyor hemde istediğim saat yazıyorum cvp atıyor duygudan sonra iyi bir tecrübeydi
merininyavrusu MervenurEC rica ederim :) malesef yok. Çok önceden sorduğum için unuttum ama uçuk fiyatlar degildi
Kbra1234 MervenurEC normal Doğum 1850-2500 arası zorunlu sezeryan 3650-4000 arası kendi doktorun girmesini istiyorsan gece geç saatlerde gelsin dersen 1500 ekstra ama güzel hastane
FatmanurOsman Kbra1234 fiyat konusunda yanlışınız olabilir mi acaba. Bende Sema yılmaya gidiyorum isteğe bağlı sezeryan 1750 TL idi
Rabiagnydn Henüz doğum yapmadım ama doktorumdan cok memnunum. Ilgi hastanesi Dr Bilal Cengiz Şahbaz a gidiyorum
MervenurEC Felipe canım sağol 🙏🏻 Doğum ücretleri hakkında Bilgin var mı bide muayene ücreti ne kadar ?
Kezbannnn FatmanurOsman az önce aradım bana normal dogumun 1300 sezeryanın ise ortalama 3000 civarı oldugunu söylediler bagcilar medilife
Kezbannnn FatmanurOsman muayeneniz yakin bir zamandaysa benim için zorunlu sezeryan fiyatını ogrenebilir misiniz ? 1500-2000arası bi hastane arıyorum. Suan yeni muayene oldugum içinde hastaneye gitmek istemiyorum
Deda MervenurEC Esenler Avicenna serçin ordu😍😍 Bende bağcılarda oturuyorum oraya gidiyorum ilk doğumumuda o yaptı çok iyi bir doktor ve iyi bir insan☺️☺️