Mryslny 4+2 ilk doktora gittimm. 724 çıktı kan tahlili doktor çok az dedi normal seviye değil dedi. Bilgisi olan paykaşablrmı
Kbra1234 Mryslny başka doktora gidebilirsin canım brn adetime 4 gün kala yaptırdım 27 çıktı zamanla yükseldi başla doktora gitmeni tavsiye ederim
Eun123 Mryslny canım iki gün sonra tekrar yaptır iki kat artmışsa değerin endişelenmene hiç gerek yok 😊 hayırlı olsun inşallah
Zade Mryslny İlk çalışılan kan mıydı bu canım yoksa ikinci değerin mi .. eğer ikinci değerinse anlamlı bir yükseliş olmamışsa o yüzden böyle söylemiştir .. yoksa değerinde bir sıkıntı yok bence
Sweetblonde88 Mryslny bu doktorlar kafa karıştırıp insan üzmeye programlı galiba. Adet olacagım gün yaptırmıştım 249 du. Siz 2 gün sonra aynı saatlerde yaptırın minumum 2 ye katlanması veya biraz daha üzerine cıkması gerekiyor. Sonucunuzla baska bir doktora gidin derim. Hayırlı olsun
SbnmTlg Ben 4+4 te kan verdim 148 çıktı canım. Şimdi 24 haftalık hamileyim çok şükür. Gayet yüksek senin ki başkasına git bence de.
Zade Mryslny Bence iki gün sonra tekrar çalışın beta hcg yi sonra başka bir Dr görünün .. Yani çok saçma bir açıklama yapmış dr neye göre böyle bir kanıya varmış acaba merak ettim
pyymamm Mryslny benim 135 cıkmıstı 4+5ti öğrendiğimde . Ya doktor değiştir yada iki gün sonra değerine bidaha bakılması laZm iki katına katlarsa sağlıklı ilerliyo diyebilmek adına . Ki doktorun bunu demesi lazımdı
Sareeee Ben ogrendigimde 4 haftaliktim degerim 2522 cikmisti canm herkeste ayni yukseklikte olucak die birsey yok bnce dohtorunu degistir 2 gunde bir 2 katina cikiorsa degerin sagliklidir gebeligin rabbim gonlune gore versin
Damla123- Mryslny canım stres yapma ben adetime bir gün kala yaptırmıştım yani tam ay bile olmamıştı 520 çıkmıştı. İki gün sonra 2252 olmasına rağmen kese görünmemişti mesela. Halbuki herkes diyor 1500 de kese görünür. Hiç takma herkes farklıdır ve 4. Haftalara göre düşük değil değer