Selinglr Az once anneme gitmiştim dönerken kucukcocuk gıbı ağladım 😂 sonrada kendıme guluyorum bı aglıyorum sizdede oluyormuu bu tur durumlar
Berfff2 Selinglr benim eşim sütü dolaba koymamışsın dediği için kendimi odaya kilitleyip saatlerce ağlamıştım 😂
Sun Selinglr benim arkadaşım evleniyodu geçen video atmış düğünden oturup hüngür hüngür ağladım eşim diyor noluyo bu seferde kendime gülüyorum çok tuaf
SinemBsglu Benimde eşim anneni özlediysen bi kaç günlüğüne gönderiyim istersen demişti bende sen beni istemiyorsun diye başlamıştım ağlamaya adam napcağını şaşırmıştı 😂😂🤷♀️
Zehra321 SinemBsglu hahaahah aynen geçen annemgil memlekete giderken beni de çağırmışlardı ilkten yok dedi ben üzüldüm diye istersen bir haftalığına git gönlüm yok ama üzülme diye dedi. Bende sen beni istemiyorsun diye tribe girmiştim 😃😃😃
cerrah61 Ben belgesel izlerken ağlıyorum biri yemeğini kaptırıyor ya da biri diğerine yem oluyor diye 😂🤦🏼♀️ Bir de cok sinirliyim eşimi ortada hiç bi şey yokken bazen azarlıyorum o da garibim masum masum suratıma bakıyor 5 dk sonra üzülüp sarılıyorum Allah’tan farkında da bisey demiyor sadece geçen gün cok üzüldüm kızdım diye gittim özür diledim öptüm o da şimdi keyfini çıkar bunları yazıyorum karıcım doğur hele ondan sonra acısı cikacak diyor 😨😁 ki çıkar Emin’im asla bu kadar sessiz kalan bir adam değil de bebeğim sağolsun 😂😂
Eun123 Valla arada bir gelmiyorlar değil. 😊😊 gergin olmama eşim alıştı artık bende kendimi frenliyorum tabi bide herşeye ağlamak istiyorum bazen. eşim üzülmesin diye onun yanında ağlamıyorum ama banyoya felan kapatıyorum kendimi. Özellikle tv izlerken çok ağlıyorum allahtan evde tekim de kimse görmüyor 😊😊😬
cerrah61 Selinglr eminsen yapma tabi benim gibi bakma cok ciddi biseyde hafif kızıyor da eskisi gibi değil 🙂 ama emin değilsen arada yapiver nazını 😋😁
2cocukluhayatadogru Dün akşam 5 yaşındaki oğlumla boncuk dizmeli oyun oynuyorduk, eşim geldi yanlışlıkla eli çarptı boncukların desenini bozdu diye ağladım 🤣🤣 o an çok hüzünlüydü ama şu an çok komik geliyor😂
ipekcatuk_ İlk aylarda asiri duygusaldim 🤦♀️ herseye agliyodum , simdi 38 haftalik oldum sinir kupu halde geziyorum 😊 dogum yaklastigi icin strese girdim, tabi hergece uykusuzlugun etkiside buyuk galibaaa 🤨
Eda_cey Selinglr evet canim yaa bu aglamakla basim belada 😁arkadaslariyla disari cikiyor kirk yilda bir adam benim burda hic arkadasim yok esimin memleketindeyiz 1 yil oldu tasinali bendd o gidince benimle gezmiyor yalnizim annemi ozledim falN diye cok agliyorum gelince sumuklu mendillerimi goruyor gozlerimin sis oldugundan anliyor sariliyor falan yada en ufak kucuk birsey dese bile istemsiz agliyorum hatta bazen hic birsey yokken durup dururkende agliyorum sonra cocugumu uzdugumu dusunup gene uzulup agliyorum 😁 delirdim iyice kafalar cok karisik bi dogursak 😁
Senaeksi En son o uyurken bacağıma kramp girdi ne olduğunu sormadığı için saatlerce ağladım 😐 Kramptan haberi yoktu ağlamama uyandı tabi triptriptripp bu ikinci hamileliğim ikisinde de sen beni sevmiyosun kafasındayım nedennn böyle oluyo yaa 🤔😬😬
cerrah61 Senaeksi hahahahah yaa evet cok tuhaf valla biraz da sanki Naz’a cekiyoruz bence😋😋 ben de geçen gün istifra ettim niye yerinden kalkıp bana bakmadı diye trip attım sen beni sevmiyorsun bence bak ben söyleyeyim sana kesinlikle sevmiyorsun dedim adamın dengesi şaştı alıştı artık da gülüyor bana😂