Demetdemircioglu Herkese merhaba🙃 buca kadın doğumda memnun kaldığınız doktor ismini yazar mısınız? Şinasi Kılıç çok iyi diye duydum fakat randevu bulamıyorum😊
Raniniii Demetdemircioglu hic gitmedim ama cok duydum direk dogum icin gidicez nasipse doktorlar cok ilgili ve alakaliymis kontrollerimizi özelde takip ettik hep
Kbrahrl Demetdemircioglu can ata var birde kendisi mükemmel bir doktor ☺️ Şinasi hoca iyi ama biraz sert bi doktor 🙊
Kbraltn Demetdemircioglu ben 2 düşük yaptım şimdi 17 haftalık hamileyim mehmet adıyekeye gidiyorum ve cokda memnunum. Herseyimi rahatlıkla soruyorum ilaçlarımı nasıl içeceğimi bile. Kontrollerimde bebeğim hareket ediyorsa eger özellikle izletiyor bana. Kesinlikle tavsiye ederim.
Demetdemircioglu Raniniii bende gaziemir devlete gidiyorum ilk dogumumda ordaydi cok memnunum ama 2.de sancimi evde cekip gitmek istiyorum geceye denk gelirse bucayi tercih edicem😊
Demetdemircioglu Kbrahrl bide can beyi yakalamaya calisiyim insallah vardir randevusu 🙈 şinasi beyide başkasından duymuştum bulamadim🤦♀️ sizde buca da mi dusunuyorsunuz😊
Kbrahrl Demetdemircioglu ben gebelik takibimi yaptırmıştım can beye sonra tayin sebebiyle orada olamadım ☺️
Kdrkdr Bıca kadın doğum artık sadece randevuyla bakıyormuş doğru mu gidip sabah sıra alamıyor muyuz🙄 Kbrahrl
Demetdemircioglu Kdrkdr ben sira alarak gitniyorum hic bir hastaneye bilgim yok 😊 16sinda gaziemirde randevum oldugu icin bucadan alamadim ama acikti can beyin randevusu dusunurseniz