Mebos Gurdallss devlette yaptırıcaksan şimdiden randovu al çünki normal kadın doğuma muayene olup ondan sonra detaylı için yönlendirme yapıyorlar onada randovu alana kadar uzun sürer biraz
ekara Gurdallss 22. haftanda detaylıyı yaptırman doktorlar tarafından tavsiye ediliyo. O haftan için randevu alabilirsin şimdiden
Gurdallss Mrvrlshn @ekara Yok özelde yaptırıcam randevudan yana sıkıntı olmaz ama hafta konusunda bilgim yoktu. 20 de gidicem o zaman🥰
Babyone Gurdallss eger bı sıkıntınız acelenız yoksa 22 de bebek buyumus olur daha net gorur doktor herseyını.
Zeyk Gurdallss Özele gidecekseniz 21-23.haftalar arası git bence bebeğin daha büyük olacak herşeyimi daha iyi görebilir böylece doktor.
Gurdallss Zeyk @Babyone Haklısınız, hemen görmek istiyor insan ama aceleci davranmamak gerek sanırım🥰
alpinannesi_ 21-23 hafta arası yaptırmanız gerekiyo şimdiden randevu alin özelde yaptıracaksanız biraz araştırma yapabilirsiniz hastaneler arası fiyatlarda çok fark olabiliyor devlette nasıl oluyo bilmiyorum ama pek detayli bakmıyorlar devlette diye duydum
Gurdallss Mrvrlshn @alpinannesi_ Evet devlette pek detaylı bakılmıyormuş. avrupa yakasında tavsiye edebiliceğiniz bi hastane varmı? Anadolu yakasında oturuyodum buraya evlenince taşındım çok bilmiyorum
Mebos Gurdallss ben devlette yaptırdım her şeyine baktı evet belki özel hastane gibi olamayabilir ama yani benim herşeyime baktı ultrason görüntüsünü felan aldım yani
alpinannesi_ Gurdallss ben birçok hastanede fiyat araştırması yaptım genel olarak 400-450 lira ama tavsiyem kontrol olduğunuz hastanede yaptırmanız ben daha uygun diye bulduğum esenler medipolde yaptırmak istedim ama daha önce orada muayene olmadığım için önce muayene olmamı istediler muayene parasını ekleyince kendi hastanemle aynı oluyirdu o yuzden ben kendi hastanemde yenibosna nisa hastanesinde yaptırdım 450 tl