Bu benim ilk gebeliğimdi çocuk düşündükten sonra 3.ayda bir sabah uyandığımda aklıma test yapmak geldi aslında adetime daha 4 gün vardı ve testi yaptım sonuç çift çizgi bunu görmek benim için mucize gibiydi resmini çekip eşime attım hemen. Emin olmak için aradan 1 saat geçince 2 test daha yaptım sonuç yine aynı ama hala inanamıyorum eşim akşam farklı bir test getirdi onuda yaptım sonuç değişmedi. Dayanamayıp randevu aldıp kadın doğuma gittim ben doktor kan tahlili istiyecek sanıyordum öyle olmadı ultrasonda kese göründü bebeğim 4 haftalıktı. Bu arada eşim benimle gelmişti ama kapıda bekleyip içeri girmemişti çıkınca ona gidiyoruz dedim. Kan vermeye gerek yok deyip eşime ultrason kağıdını gösterdim. 6 haftalık olduktan sonra mide bulantılarım başladı zor bir süreçti 12.haftadan sonra azaldı 4.ayın sonunda da mide bulantılarım geçti. Hamileliğim güzel geçiyordu son aylara gelince bacaklarım aşırı derecede sertleşip ağrımaya başladı yerimden zar zor kalkar duruma geldim. Artık 9.aya geldim bebeğim hep makat geliş duruyordu kendini hiç düzeltmedi doktor bebeğin gelişimi güzel alalım artık dedi 18 Ekim gününe sezeryan kararı aldık. Son ana kadar çok rahattım ama doktorun yanından çıkınca gözlerim doldu ağlamaya başladım. Büyük gün geldi 18 Ekim sabahı hastaneye gittik işlemler yapıldı ameliyata alındım artık yalnızdım. Ameliyathaneye gidince genel anestezi istediğimi söyledim doktorum ikna etmeye çalıştı ama fikrim değişmedi. Narkoz verilmeden önce hıçkırarak ağlamaya başladım sonra uyumuşum. Uyandığımda ameliyathanedeydim anestezi doktoru çeneni sık diyor hissetmediğimi söylemeye çalıştım konuşamuyordum sedyeyi ameliyathaneden çıkaracaktılar daha çıkmadan giriş kısmında nefesim gitmeye başladı hala konuşamıyordum elimi boğazıma götürdüm hemşirelerin bizi korkutma dediğini hatırlıyorum. Hemen bebeğimi sormaya başladım hemşirelere bebeğim nerde iyimi diyordum. Ameliyattan çıktım ailem kapının önündeydi eşimin elini tuttum hala bebeğimi soruyordum. Yukarı çıktıktan sonra bebeğimi yanıma getirdiler hıçkırarak ağlamaya başladım o kadar güzel bir andı yazarken gözlerim doluyor. Şimdi 1 buçuk aylık olduk minik kuzum yanımda uyuyor Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Son olarak zor bir süreçti ama korkmayın buna değer çünkü kolay doğumlar diliyorum hepinize