halelbl asyaa15 iyi günler ☺️Bende geçen hafta detaylı ultrasona girdim o yüzden bayağı araştırdım fakültenin çok beklettiğini ve uzun sürdüğünü biliyorum. Hüma hastanesi yapıyoraradım 350₺ dediler ve prof. Mustafa başbuğ bey belediye durmaz işhanında yeri oda 450₺ ye yapıyor. Ben mustafa beyi tercih ettim adını çok duyduğum için ve internette hakkındaki yorumlardan dolayı. Yaklaşık 20 dakika çok detaylı inceledi.
asyaa15 halelbl biz baska sehirden gelecegz. Ücretsiz varsa oraya gidelm dedik😨😨oda pek yok gibi 😅 bakalm daha günümüz var
Ecrin035 asyaa15 20 dklık detaylı ultrason a girdiriyorlar ama oradaki randevu sistemi farklı internetten gişe sırası alıyorsun oraya erken gidip sıra veriliyor sana ve gün atlatacaklar büyük ihtimalle
Safiyeerdall Fdle yoo 15-20 dakika sürdü fakültede yaptırdım ve bütün organ gelişiminden tutunda parmak sayısının tamlığına kadar herşeyi baktılar ve İnan’ın çokta memnun kaldım
Fdle Safiyeerdall beni korkuttular işte detaylı bakmamışlar çocuk bir doğdu parmağı eksik imkanın varsa özelde yaptır falan dediler canım o yüzden profa baktırdım ben
Tombulkelebek asyaa15 ben Tuncay özgün e gittim . Her şeyine baktı fena değildi ancak görüntü kalitesi filan pek iyi değildi beklentiniz yüksek olmasın . Cd filan da almadım . Normal muayene gibi ama 40 -45 dk kadar baktı . Özel muayenehanesine gittim ben 300 tl .
MinnieMouse Fakultede Doc.Dr. Gokhan Acmaz benim doktorum, memnunum doktorumdan. Hoca oldugu icin ayrica ucreti var mi bilmiyorum ama normal muayenede ucretsiz. Medical Palace’ta calisiyor ogleden sonralari da.