__birafitap__ bende sizin gibi sabırsızlanıyordum. Bebek sahibi olmaya krar verdiğimiz de hemen olacak sandım ama olmadı. Her ay test yapmaktan yorulmustum ta ki 9 ay olana kdr. Herhangi bir sağlık sorunumuz yoktu en az bir sene olmadan da tedavi olmak istemedm. Cunku onlar da süreci uzatacaktı. Erken testler yapıp hep kendimi sıktım negatif cıktıgında üzüldüm son 1,2 ay artk bıraktım akışına. Olursa olur olmazsa nasip dedim , kendimi kasmadım. Sadece ilişkiye odaklandıö ve beklemediğim anda hamile kaldım. İnanın şok olmuştum, ve sağlıklı bir sekılde ilerledi. Şimdi 20 hft hamileyim. Darısı başınıza inş ama bir sene dolmadan herhangi bir tedaviye başlamayın bence. Akışına bırakın kendinizi kasmayın. Evet bazen olmuyor ama ben yorulmuştum artık bıraktım saldım. Ve iki arada bir derede tutmuş resmen. Akrabalarımız misafirliğe gelmişti ve o ay gelişi güzel birlikte olmuştuk. Bir ay sonra 10 gün gecikince test yaptım. Çok sükür hamileydim:) allah isteyen ve senelerce bekleyen insalara versin 7,8,9 10 ay bunlar kısa süreler. Nankörlük etmek istemedim hiç. Her şey gönlünüzce olsun:)❤️❤️Uzun oldu k bakmayın🥰