Gamze8001 Merhaba anne ve anne adayları bebegin çamaşırlarını yıkamak için hangi deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorsunuz yada kullanacaksınız👼🏻
Beyzanurlina Gamze8001 unı baby sıvı deterjan almıstım baktım cocuk dogana kadar bitti yetiremicem roxy toz deterjan aldım onu kullanıyorum ama unı babynın yumusatıcısını kullanıyorum bıde
tgbasaritas Gamze8001 ilk kiyafetlerini uni baby sivi deterjanla yikadim,kaka lekesini cikarmadigi icin sonraki kullanimlar icin duru granul aldim. Yumusatici da organik aldim. Cok fazla yumusatici kullanmayi dusunmuyorum ama ☺️
Smnl Gamze8001 siveno aldım deterjanı. Yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum. Ne kadar katkısız o kadar iyi
Tubina Beyzanurlina roxy den memnun musunuz? Bende aldım ama henüz yıkamadım kıyafetlerini. Sertleşme veya sabun kalıntısı yapıyor mu?
Beyzanurlina Tubina bebek programında yıkadıgım için bı skntı olmuyo kuzum kısa programa atarsan 30 dk lık 2 durulama yapsan yeter
Tontiasya Tubina ınstagramda mühendisinoğlu sayfasında roxy alerjen koku maddesi eklenmiş diye okudum bi bakın isterseniz yoksa bende onu stoklayacaktım :( şimdi yeniden arayıştayım
Beyzanurlina Tubina ben kullanıyorum guzel kokuyo dıe kuzum öle ahım şahın bi kokusu yok zaten unı babynın az koyuyorum☺️
Tontiasya Hlal ınstagramda mühendisinoğlu sayfasında roxy alerjen koku maddesi eklenmiş diye okudum bi bakın isterseniz yoksa bende onu stoklayacaktım :( şimdi yeniden arayıştayım
seher_unl Gamze8001 duru doğal granül matik sabun kullanıyorum 2 gündür bebeğin çamaşırlarını yıkıyorum ekstra durulama da yaptırıyorum gayet memnunum tavsiye ederim yumuşatıcı kızımda da kullanmamıştım kalıntı bıraktığını düşünüyorum 🤷♀️
Gamze8001 Bebek şampuanı ıslak mendil vücudu için sabun yag ne kullanıyorsunuz acaba k. Bakmayın böyle soruyom ama inanın kafam çok karıştığı için
Hlal Gamze8001 bebek şampuanı hipp katkısız canm hemde uygundu aldığımda onu öneririm,mustele ona göre çok pahalı oyzden hipp öneririm,sabunda niveanin bebek sabunu katkısız onu oneririm bende Nivea sabunu alicam ,ıslatilmis temizleme pamugu aldım ben,ıslak mendiler pişik yapiyomus
Yldzzyldzz Gamze8001 şampuan ve losyon mustela. Islak mendil unibaby almıştm ama mühendisinoğlu açıklamalarından sonra baby me aldım
Hlal Gamze8001 katkısız bebek yağları badgerr,bellab,biobab,Bioderma,burtsbees,bubchen,earthmamaorganics,ecowell,,evomere,freiol,himalayapersonalcare,incia,momidea,nurseharveys,shooshatr,uvela,weleda