Selam , çantamızı hazırlamaya çalışıyorum herşey o kadar küçük ki çantayı nasıl hazırladınız? Her kombini bi keseye koyup mu yapsam dedim?
Yenidoğan çantası
Ahuzd Evet canım ben öyle yaptım.Her kombini ayri keseye koydum.Bulmasi kolay olsun diye.
Hastane çıkıs setlerini (10'lu ve 5'li) posetledim. Çünkü ben yataktayken eşim eksik verebilir eldivenini atletini unutabilir o heyecanla. Her seti ayrı posete koydum yani. İçine bez de koydum. Yedek tulum atlet yelek vs koydum onları normal sekilde koydum. Agız bezlerini bir goze koydum. En alta alt açma örtüsü, battaniye koydum kıyafetlrri üste koydum hemen cıkarılıp verilmesi için. Eşinizin görecegi yere koyun herseyi. Be gosterin hastaneye gitmeden neyi nereye koydgunuzu.
Ahuzd ben de 24. Haftadayım alışverişten sonra artık hazırlayacağım. Ben de kese olayını düşünüyorum.
kumaş alıp kese yapacağım fermuarlı
her seti ayrı paketleyip geri kalanları tek keseye koyacağım. Bezler vs benim eşyalarım felan baya karışır yoksa alırken
Ahuzd canım ben valiz büyüklüğünde bi urç aldım bide bebek için urç aldım küçüğün içine bebek için esyaları koydum ağzını fermarladım büyük urçun içine koydum tabi yarısı boş oldu büyük urçun onun içinde kendi esyalarımı koydum ağzını fermarladım hastaneye vericeğim hastane çıkısı da kilitli posetlerden alıp koydum yani valizi acınxa direk alıp veririz diye diğerleri urç içinde kalsın ihtiyaç dahilinde alırım diye düşündüm inşallah kendimi anlatabilmişimdir 😂😂
Normal elde taşımalı valiz mi yoksa kabin boy çek çekli valiz mi
Fyz2014 orta boy çekçekli Valizim vardı evde canım onu kullandım bide anne çantası hazırladım bebeğin özel ihtiyaçları bez temizleme pamuğu ne olur olmaz biberon emzik pisik kremi filan kendim için humana still filan ona hazırladım elimin aldın da olsun diye bide puseti alırım yeterli olur diye düşündüm hazırladım hepsibise toparladı canım
Ahuzd ben iki tane çanta yaptım spor el çantası vardı büyük ona kendime ait şeyleri koydum sıralı bir şekilde. Bebek için de hemşireye verilecek şeyleri kese içinde çantanın en üst kısmına koydum diğer şeyleri normal bir şekilde koydum zaten kolay bulunacak bir şekilde yerleştirdim eşimle birlikte hazırladık ona da anlattım nelerin verileceğini. 36+3 olduk dün arabanın arkasına attık çantaları eşim o heyecanla ben onları düşünemem dedi 😅
- Düzenlendi
Fyz2014 ben sirt cantssina hazirlayacagim.bebegin kiyafetlerini tulbente ssrsrsk yerlestiririm. 2 tkm kendime ve bebege kiyafet battaniye bebek bezi ped islak mendil havlu terlik corap bikac makyaj malzemesi ana kucagi. Fazlasina gerek yok.ki gerek olursada alinir.kucuk bir yerde değilim bulamamazlik olmaz
kimsebilmesindiye çok rahattım bende nedense kimse bili bulamayacakmış gibi gelmeye başladı 🙊 bende bi sırt çantası kendime bi sırt çantası bebeğe hazırlayacağım .bugğn ütülemeye başladım .
Ben kabin boy valiz hazırladım. Bebeğe 3 takım kıyafet koydum. Onları evdeki normal temiz alışveriş poşetleri vardı. Onların içine koydum. Diğerleri açıkta duruyor. Birde ilk kıyafetlerin üstüne etiket yazdım. Kendi isim soyismimi yazıp bebeğin ilk kıyafetleri yazdım.
Ahuzd bulurlar bulurlar merak etme sen.ben biseyi alirken hep gercekten gereklimi diye dusunmeden yapamam.hele bebek icin olan seyler pahali olunca insan daha col düşünüyor
Tugceyalin peki valizinizin boyutu nasıl büyük mü küçük mü
3406044 valiz değil bebek için çanta almıstım ona sıgdı hepsi. Biraz zor kapandı ama zaten bebege giydirilcek battaniyeside örtülcek üstüne yani bosalcak dönüşte .