Merryy Bilgeninannesi ya benimde tahmini doğum 10 Haziran gözüküyor biraz ortaya denk geliyor çok merak ediyorum benim ne olur sizce şuanda 12+6yız 🙈
Bilgeninannesi Merryy genellemeye vurunca o haflardakiler erkek ama tabi böyle tahmin de olmaz bilemem ki 🙊🙈😅
Merryy Bilgeninannesi rüyamda iki kere kız gördüm genelde zaten tersi oluyormuş o yüzden şimdi bende erkek bekliyorum 😂 yarın ikili tarama için gidicez inşallah doktorum bişeyler görür cinsiyetle alakalı çok merak ediyorum ☺️
Hzr_7714 Sultancecen Bennce esit sayilir hafif bir farkla erkek . Mart annelerinde yuzde 55 falan erkek fazla 😊 Benim kizim olcak ❤
Bilgeninannesi Merryy ikili testlerde genelde söylemiyolar hevesinizi kırmak istemem ama daha net sonuç için 15. haftanızı beklemenizi tavsiye ederim 😊
Merve_1750 10 kişi duyduysam sadece 2 tanesi kız bence erkek senesi bende erkek bebek bekliyorum nisan ayında kucağımıza alıcaz Allahım izin verirse
Emine_Leyla Bilgeninannesi doktorlar tahminini doğum 25 haziran diyorlar da bakalim evlilik yildonumumuz de 10 haziran 7 sene bitecek 8.yılımda kucağıma alicam insallah Allah in izniyle kac dusukten sonra hadi insallah😊🌷