gurcem Herkesın duasına ihtiyacım var.Lutfen dualarınızı bızden esırgemeyın .34+1 dık gece tuvaletım geldı sandım megerse gelen suyummuş.Acıl yatısım yapıldı ve doguma hazırlandım.Allhım bebegımı bana bagıslasın saglıkla gelsın.Ne olur dua edın 🙏🏻
Ceyo00 gurcem rabbim sağ salim kucağına almayı.nasip etsin tam da ezan okunuyor yazarken dualarım seninle
gurcem Gokcenur Denizincani Sedamurat Sadu Ozgeurkn Belindaa Zuhal_19 tugrakubra_1 aslimutlu1 Pinarb38_ Kizkalesi Minnosannis01 Happymumsyy cennet13 Kbrbydk Afra34 Ceyo00 Mehtap_Aktas94 Ftsbnc 2020_Annecik Aybuke_veli tgbactn tgbactn arkadaslar dogumum oldu.Bebegımı goremeden kuveze aldılar.Lutfen dualarınızı bızden esırgemeyın.Evladım solunum cıhazına baglı.hıcbır sorunumuz yoktu bırden suyum geldı ve bıttı dogum oldu.Oyle korktum anlatamam.Hala korkuyorum Allahım evladımı bagıslasın bana ne cok agladım.Suan sadece dua edebılırım .Hamılelerın duası kabul olurmus benım guzel kızıma bol bol dua edın teyzelerı♥️
Sevda1423 2020_Annecik gurcem brnim kzım da o haftada doğmuşdu 5 yaşında şuan inan prematüreler daha sağlıklı oluyor merak etme
Ftsbnc Bende şuan aynı durumdayım 36 haftalığız megerse az az sızan şey suyummuş. Acil yatış yaptık. Rabbim bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah her şey hayırlı ve güzel sonuçlanır.
Oznur9482 Ftsbnc yaaa o anlaşılıyor değil mi afedersiniz ama tuvalet yaparken gelirse su olduğu anlaşılır mı karışır mı ikisi🤭🥺
Kbrbydk gurcem sağlıkla kucaginiza alin. Rabbim yardımcınız olsun Ftsbnc haftaniz iyi inşallah sorunsuz verirler kucağınıza. Allah yardimciniz olsun😍
35ilknur35 Ftsbnc canım nasıl anlaşıldı suyun olduğunu bende de gün içinde gelen sıvı var ben akıntı diye geçiştiriyorum
Nuur2001 Oznur9482 eğer suyun olursa sürekli sızarmış canım bende geçen suyum geldi sanıp acile gitmiştim 🙈 meğersem akıntıymış ebe dedi ki suyun olursa bardaktan boşalır gibi akar ve sürekli gelir dedi
ikizannesi_ Oznur9482 gayette anlıyorsunuz bnde doğum yapalı on gün oldu gece lavaboya kalktım kanamam oldu ilk daha sonra suyum gelmeye başladı ve istesende tutamıyorsun tuvaletin olsa sıkar tutarsın ama bunda öyle bişi imkansız nasıl gidiyordu hastaneye gidene kadar sırıl sıklam olmuştum 🤦
Afra34 Nuur2001 son haftalarda olunca ister istemez tedirgin oluyoruz okuyoruz buradan bilgi edinmek için bu defada bi vesvese gibi bir şey oluyor ya öyleyse diye gece kaç defa uyanıp yatağı çarşafı kontrol ediyorum ıslaklık var mı diye🤭🤷 valla işimiz zor mu karışık mı bilemedim Allah hepimizin yardımcısı olsun🤲🏻
Nuur2001 Afra34 amiiiin kuzum amiiin 🤲🏻 Psikolojik olarak iyice çöktüm hala daha midem bulanıyor diye ağladım 🙈
cennet13 gurcem bende 34 oldum bu gün, Allahım sağlıkla gelsin evladınız🙏🏻 doğduktan sonra yazarsınız buraya nasıl geçti merak ederiz, Sağlıkla alın kucağınıza 😘🙏🏻
Kizkalesi gurcem sağlıkla kucağına alırsın inşallah korkma canım bişey olmaz 2 hafta erken gelmiş olcak biraz küvezde durur allahın izniyle getirirsin evine bizimde haberdar et
Pinarb38_ gurcem annemin güzel Bi duası vardı " rabbim korktuklarına uğratmasın umduklarını buldursun" inşallah 🤲🤲