Kubranur97 Benimkisi inatla iki kontroldür göstermiyor dün 17+2 de gittik bacaklarını kapattı 🤦🏻♀️ Cinsiyet öğrenmede taktik istiyorum 😅
arslanmerve57 Kubranur97 15. Haftada öğrendim kahvaltımı yaptım ballı süt içtim hemen gösterdi cinsiyeti 😂
Afra34 Kubranur97 biz 17 de öğrendik çikolata yersen meyve suyu içersen hareket eder demişti buradaki arkadaşlar öylede oldu🤭
Islim123 Kubranur97 vişne meyve suyu ve çikolata ise yarıyor birde benim doktorum ultrasonla durttu 😁😁😁
Busra979435 Haftaya girdim birazdan hastaneye gidicem doktorum çağırmıştı cinsiyet için çok heyecanliyimm 🙂🙂
Hemsire_anne Kahvaltimi yaptın her defasinda, çikolatalar tatlılar yedim. Bolca hareketli ama asla göstermiyor 19 hafta olduk hâlâ bilmiyoruz 😊
Sermec Kubranur97 12+3 te erkege benziyor dedı doktor 16 da 20 de ve 22 de kesın erkek oldugu bellı oldu 🥰
Kubranur97 Sermec bize de dün doktorumuz sen 24 e kadar hiçbir şey olma bu yaramaz bizi zorlayacak Galiba dedi 🙈
Sesem Haftada öğrendim bizimki hissettiği gibi bacaklarını açıyordu sağolsun anasına babasına zorluk çıkartmadı 😀