demet35 sifa_0123 Merdan ya da Bulut.. birinden duymuştum çok hoşuma gitti benimde oğlum olacak inş Merdan yada Bulut ikisi arasındayım ❣️
Prenslerim Pnrtl Bizde en başından beri Kerem dedik ama sürekli başka isimlerde düşündük ama yine dönüp dolaşıp Kerem ismine geliyoruz ve doğuma iki hafta var hala çok kararsısiz
gelin_34 Sürekli rüyamda Yavuz Selim 🧡 ismini gördüm hep içimden bu ismi koymak geçiyor. Babası kararsız 🤷♂️
Ezgi05 Hiranurhilal normalde hiç dikkatimi çekmeyen bir isim hamileliğimde o kadar dikkatimi çekti ki hatta şimdiden Yağız diye sesleniyorum😄
Ezgi05 hilalyavuz Eşimi Eymenden vazgeçirmek imkansız onunda bebişi sonuçta ikimizinde gönlü olsun dedim 😄
asyaa15 Biz kararsızıız hala 😯 aklımızdakiler Göktuğ Yusuf Yigit Göktürk Ege Yagız Alparslan Kutay Ben iki tane koymak istiyorum ama halen karar veremedk 🙇
Maytekin Cinsiyetimiz belli değil ama erkek olursa Ahmet Kartal olacak inşallah bizim sevgiliyken hayalimizdi ikimizde koyu Beşiktaşlıyız 🦅
hilalyavuz Ezgi05 güzel düşünmüşsün canım tabii ki ortak kararda bulunduysanız ne güzel 🤲🏻💙 benim de oğluma adaş geliyor demek ki 🤗