sifa_0123 Merhabalar arkadaşlar 16 haftalık hamileyim erkek bebeğim olacak güzel farklı bir erkek ismi bulmak istiyorum ama bulamadım tam yardımcı olur musunuz 😘☺️☺️
Kocakafalimucizem sifa_0123 aynı dert bendede var canım 21 haftalık hamileyim bir türlü isim beğenemiyorum oğlum isimsiz kalacak 😊 şurada bekleyeyim bana da fikir olsun 😊
Deletedmom2224 sifa_0123 Oğlumun ismi Cihangir olacak 💙 Onun dışında Barlas Buğra Alparslan Giray düşündüklerimiz arasındaydı 😊 sizin yazdıklarınızdan da Yağız ve Enes çok güzel 💕
Pnrtl sifa_0123 Bizde oğluma isim bulduk. Kerem ismini koyucaz anlamı da çok güzel insan ismiyle yaşarmış derler😍 ondan isim gerçekten önemli💋
Gnl-grb sifa_0123 benim oğlumun adı celal rüzgar olacak inşşlh celal kayınbaba mın adı rüzgarı da ben istiyordum
Derya6121 sifa_0123 Kocakafalimucizem meryemts Barlas koyacagız Asil ve Oğul isminide cok begenmıstım
meryemts 35 haftaligim hâlâ bulamadik🙈🙈 Ama Kuzey Mert ismi cok hoşuma gidiyor 😍 Alternatif olarak begendiklerim Kayra Çağan asil Demirhan Yağız Mert Batın Miran
Tncns 20.Haftadayız bende hala bulamadım ve hiçbir isim güzel gelmiyor. Atlas,Kaan,Ozan,Eymen hoşuma gidenler arasında ama onlarıda çok benimsediğim söylenemez. En zor iş sanırım isim 😬
sifa_0123 Tncns Şuan bana en çok Uras yakın geliyor ama o da çok içime sinmedi çok zormuş gerçekten 😂
sifa_0123 tugrakubra_1 Çok güzelmiş canım Allah’ım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😘
sifa_0123 Deletedmom2224 Çok güzelmiş canım Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻😘 Bakalım canım fikirleri yazıyorum 😂
sifa_0123 Pnrtl Kesinlikle isim önemli Sizinki de çok güzelmiş gerçekten Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻😘☺️
Prenslerim Pnrtl Bizde en başından beri Kerem dedik ama sürekli başka isimlerde düşündük ama yine dönüp dolaşıp Kerem ismine geliyoruz ve doğuma iki hafta var hala çok kararsısiz
asli_kerem Pnrtl ilk oğlumun adı kerem 💙 bizi hiç üzmedi teyzesi. Akıllı ve uysal bir çocuk. Adıyla yaşasın minikler 🙏🏻 Karnımdaki minnoşa da mehmet alp diyeceğiz sanırım ama hala kararsızım 🤦🏻♀️
sifa_0123 Bus2020 Maşallah canım çok güzelmiş Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😘☺️
Kurdela Bus2020 merhaba canım bende 19+0 ım , doğum tarihin ne gibi görünüyor , Mayıs 3-5 deniyor bana ama kimside nisan da olabilir diyor
sifa_0123 Ormanci_42 Çok güzelmiş canım Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻☺️
sifa_0123 3birden Cinsiyetini öğrenmediniz mi daha nasıl duruyorsun ☺️ Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin canım 🙏🏻
sifa_0123 Eceveannesi Ege yeğenimin ismi bende çok severim o ismi kesinlikle çok zor 🙄 Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin canım 💫🙏🏻☺️
sifa_0123 Salcali İkisi de güzel ama Demir ismi bana biraz ağır geliyor canım Tabiki yinede sen bilirsin ☺️🙏🏻 Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😘🙏🏻
Yzeze Salcali Ben demir istiyordum, cevremde kimse begenmiyor:( simdi de Deniz’i dusunuyoruz ama unisex bir isim oldugundan emin olamiyorum.
sifa_0123 Gnl-grb Güzelmiş canım biz erkek de aile ismi koymayacağız kız olsaydı eşimin anneannesinin ismini koyacaktık Tabiki başka bir isimle birlikte 😂 Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻☺️
sifa_0123 SuleDoruk Doruk- Demir çok güzelmiş canım uyumlu Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😘