kayra5834 imrangulll ben 5 haftalıkken öğrendim evde test yaptım ikisi de kopkoyu 2 çizgiydi direk kan testine gittim oda 5000 cıktı ve aynı anda keseyi de gördük zaten geç döllenme falan olmussa belki şuan goremeyebilirsin pozitifi
imrangulll kayra5834 inşallah öyledir 🤲🏾 Birazda acele ediyorum normalde 1 hafta sonra gitmem gerekiyor doktorum öyle dedi ama insan bekleyemiyo r🙈
imrangulll yonca90 Hayırlı olsun 🥰 Bende biraz sabırsızlık yapıp erkenden yaptım hep. Cumartesi günü adetimin ilk günü erken gebelik testi aldım onu uyguluycam inşallah çıkar ☺️
yonca90 imrangulll inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İsteyen herkese. Kimsenin kucağını boş bırakmasın, Amin 🙏🏻
imrangulll DEF Ya ne güzel erken ögrenmek maşallah 🤲🏾 Amin inşallah hamilenin duası kabul olurmuş banada dua edin
Afacan imrangulll ben adet günümde yaptım testi çift çıktı adet gecikmenin 2.gününde kan tahlili de 460 çıktı 4 hafta 5 günlük hamileyim bakalım 😊
Afacan imrangulll evet 5+1 deyim bakalım yarın ilk kontrolüm var şuan hamileyim diyemiyorum değişik birşey 🙈
Ummugulsum_44 Ebaki evet bulantım vardı bide hep adet olacakmışım gibi hafif sancılar oluyordu yerleşiyormuş meğer hissediyordum ama beklemiyordum da değişik yani inanması güçtü benim için şükür şimdi 17+3 üz 😍🥰