Bilgeninannesi Musel ben de günde 2 öğün yiyorum bu sağlıksız bir şey değil zannettim ki sürekli fast food ve türevlerini yiyorsunuz 😅 aralarda meyve kuruyemiş gibi şeyler atıştırabilirseniz daha iyi olur tabi 😊
SuleDoruk Musel hafta sonları hariç hiç yumurta yemiyorum. İki öğün besleniyorum. Hiç bu düşünceye kapılmıyorum. Bebeğin iri olup olmaması tamamen bünyeyle alakalı, beslenmenle değil. Sadecee halsizlik çeker, belki bağışıklığım düşer çabuk hastalanabilirsin 🙄
Sunshine1 Musel canım ben de hem acıkıyorum hem çok iştahsızım nasıl bişey anlamıyorum. Ama iyi beslenemediğini düşünüyorsan, ev yoğurdu yapabiliyorsan 1 kase ev yoğurdu ye. Kuruyemiş ye. Mandalinalar güzelleşti şimdi tam mevsimi ondan ye. Brokoli karnabahar az haşlanmış kıtır kıtır ye. Allah şifa versin 🙏🏻
Sibel2344 Musel siz bosuna strese girip kendinizi uzmeyin bebeğimiz hisseder pozitif olun mutlu olun iyi bir beslenmeden once mutlu olmak önemli🙏
Gunay08 Lyla07 bende aynı durumdaydım tiksindim tavuk et balık kuruyemiş falan şimdi 9aya girdim zorla yiyiyorum şimdi zayıf deyince çocuk ama sağlıklı hiç beslenemedim bende vicdan çok yapıyorum
Sibel2344 Musel herkeste farkli oluyor hamilelik iste siz yine de olumlu olmya calisin bebeginize de geçmesin😃
NisaMomy Musel ben ilk ayda yumurtadan tıksındım ben hiç yiyemıyorum. Ve günde iki öğün anca yiyiyorum ama meyve ve ceviz falan yemeğe çalışıyorum.