Mebos fatooss normal önce kadın doğumcu Aysun fendala randovu aldım onlar dedi ki yeşil alan var seni kayıt ettik sen 182den kadın doğum perinatalojiye randovu al bende deniz kanbere randovu alıp gittim tekrar
Ranaaa Kubranur97 kadıköy vedat dayıcıoğlu kendisi perinatalog ve uyguna cekiyor fiyat 300 tavsiye ederim
FatmanurOsman Hzr_7714 İlker Urfalı. Başka hastaneden haftanın belirli günleri geliyor. Mesai saatleri sonrasında randevu veriyor hastane
Hzr_7714 FatmanurOsman Anladim orada mustafa devran diye radyolog var ona gitmistim gogsumde kist var diye cok ilgili ve guzel anlatiyordu memnun kalmistim baya.Detayli icin perinatolog tercih etmeseydim onada gidebilirdim.
Merveozyilmaz Kubranur97 Bağdat cad Zeki Şahin çok güzel bilgilendirip detaylı inceliyor gereksiz korkular da yaşatmıyor ☺️ 420 TL
2202020 Yaptıracaksanız radyolojik yerine perinatalog seçin Cerrahpaşa Prof e gittim 250 ye yaptırdım fotoğraf vermiyor ama herşeyine bakıyor önemli olanda oydu benim için tavsiye ederim memnun kaldım ben
2202020 Mira1 internet üzerinden Cerrahpaşa tıp fakültesi randevu yazın çıkıyo bileğilerinizi girip kadındopğum Prof alibenian a alacaksınız sadece ayrıntılı o çekiyo diye hatırlıyorum öğlen 3 4 gibi yada akşam 8 gibi deneyin bira uğraşınca çıkıyo randevu
Melisbol Elifdemir_ evet canm o hastaneye gidiyordum önceden sonradan degistirdim. Medilifte dogum ucreti daha uygun tahlillerdense. Istinyede dogum ucretide cok fazla :)
Alyami Kubranur97 16 Ocakta çapa tıp fakültesinde yaptrcam ücretsiz memnun kalmazsam Bağcılar da Hastane34 te tekrar yaptircam personel yakını olduğum için 25 TL ye yaptrcam 🙈🙈🤗🤗🤗
Rabia13 Alyami aaaaa bende hastane 34 çok yakınında oturuyorum muaneye hiç gitmedim daha çok kişi önerdi Bi dahaki ay gidicem inşallah
Elifdemir_ Yusufunannesi_ ikili tarama yaptirmistim Ali beye gercekten cok guzel ilgileniyor yine ona gidecegim
Gunay_18 Kubranur97 İstanbul Anadolu yakasında kaynarca da cihan tıp polikinliğinde 250 ₺ Maltepe tıpta 270 aramış sormuştum yinede google den bak numaralarına Bi arayıp sorun 2- 3 hafta öncesinde böyleydi fiyatlar