Kubranur97 Kızlar ben 17+2 deyim ayrıntılı ultrason vaktimiz geldi ve İstanbul’da acayip değişik fiyatlar var biz de yaptırsak mı yaptırmasak mı diye karmaşa içerisindeyiz ve yaptıranlar İstanbul’da nerede ne kadara yaptırdı yazarlarsa sevinirim 🌸
Melisbol Kubranur97 20. Haftamdayimayin 9unda yaptiracagiz 21. Haftaya girmis olcagim :) beylikduzunde medilife hastnesinde yaptiricam 500 civari fiyat
Melisbol Melisbol Kubranur97 perinataloga yaptiricam ben canm perinatalog bakinca daha artiyor fiyatlar
Kubranur97 Melisbol benimde hastanem Bağcılar medicine 500₺ ama bana biraz fazla geldi çünkü fiyat skalasının hiçbir oranı yok
Mehtap_Aktas94 Mehtap_Aktas94 Melisbol bencede perinatoluga baktırın baya detaylı inceliyor ve zaten asıl perinatologlairn bölümü detaylı ultrason ben yaptırdım memnun kaldım 😊
Seymasezer Kubranur97 ben bezmialem hastanesinde yaptırdım prof. Doktor yapıyor dört dörtlük tecrübeli bir hanım. 400 tl. Ama çapada bir yer varmış 250 tl ye yapıyomus sadece detaylı ultrason merkeziymiş yaptırmadan önce duydaydım orda yaptırırdım
Tgbbbb Seymasezer bezmi alemden memnunmusunuz peki ? Bende oraya gidip geliyorum kontrollere de doğum için de uygun bir yermidir acaba
Kubranur97 Mehtap_Aktas94 zaten bende perinatolaga yaptırmak istiyorum ama fiyatlar arasında hiçbir denge yok o yüzden kararsız kaldım
Elif1685 Kubranur97 mutlaka yaptırmalısınız Organ gelişim taraması down sendrom tanısı hersey için önlem maalesef ki özel hastaneler çok yüksek fiyat veriyorlar görüntüleme merkezlerinde radyoloji uzmanları var ücreti uygun ve ilgili oluyorlar tavsiye ederim ben görüntüleme merkezinde muayene oldum 280tl verdim hastanem 980tl istedi
Kubranur97 Elif1685 bendenden 500₺ istediler bende yüksek ihtimalle hastanemde değil başka bir yerde yaptıracağım
Gulcezeren Kubranur97 evet canım memnun kaldık yarım saati geçik incelediler hem resim hemde cd verildi..